Tanarul, in varsta de 30 de ani, din localitatea Mihailesti, a fost gasit in stare grava, cu arsuri severe pe corp si pe fata, fiind transportat cu Ambulanta la Unitatea Primiri urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta.

Pacientul s-a prezentat cu arsuri pe fata de gradele I si II, cu arsuri pe torace, abdomen, spate, pe un picior, de gradul I si plaga deschisa piramida nazala. A venit intr-o stare grava, dar era stabil hemodinamic si respirator, dupa cum precizau reprezentantii spitalului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Din pacate, victima nu a supravietuit primelor 24 de ore critice. El a decedat la sectia Reanimare, de unde, daca ar fi supravietuit, ar fi urmat sa fie transferat la sectia Chirurgie plastica, pentru realizarea unor interventii chirurgicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si