Close sidebar
Close sidebar

Tanarul care si-a facut selfie pe calea ferata a murit

Eforturile medicilor buzoieni pentru salvarea tanarului electrocutat in timpul unui selfie pe calea ferata au fost zadarnice. Barbatul s-a electrocutat, in dimineata zilei de 23 martie, dupa ce s-a urcat pe un vagon stationat in Gara Buzau, in incercarea de a-si face un selfie, cu care sa-si impresioneze prietenii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul, in varsta de 30 de ani, din localitatea Mihailesti, a fost gasit in stare grava, cu arsuri severe pe corp si pe fata, fiind transportat cu Ambulanta la Unitatea Primiri urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta.

Pacientul s-a prezentat cu arsuri pe fata de gradele I si II, cu arsuri pe torace, abdomen, spate, pe un picior, de gradul I si plaga deschisa piramida nazala. A venit intr-o stare grava, dar era stabil hemodinamic si respirator, dupa cum precizau reprezentantii spitalului.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Din pacate, victima nu a supravietuit primelor 24 de ore critice. El a decedat la sectia Reanimare, de unde, daca ar fi supravietuit, ar fi urmat sa fie transferat la sectia Chirurgie plastica, pentru realizarea unor interventii chirurgicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI