Un tânăr de 29 de ani din localitatea Corbu, fără alte antecedente penale, a fost condamnat la închisoare pe viață. Acesta și-a ucis vecinul și i-a violat fiica.

Citeste si: Rusul, care a fost sfătuit de soție să abuzeze ucrainence, și-a primit pedeapsa de la Zelenski: „Au discutat despre...”

„În baza art.421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală, respinge apelul declarat de apelantul-inculpat Mustafa Denis împotriva sentinţei penale (…) pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul penal nr.7883/118/2021,

ca nefondat. (…) Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului, (…), azi 05.05.2022”, este soluţia pe scurt dată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.

Tânărul are de plătit daune morale de două milioane de euro

Potrivit sentinței judecătorilor Tribunalului Constanța, tânărul care este acuzat de omor calificat, tâlhărie și lipsire de libertate a fost condamnat la închisoare pe viață și la o plată de două milioane de euro, daune morale.

Tânărul a recunoscut că a intrat să fure deoarece era consumator de droguri și avea nevoie de 2.000 de lei, dar a găsit doar 250 de lei și a vrut să se răzbune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Incidentul s-a produs în iulie 2021, atunci când polițiștii au fost sesizați prin 112 de către sora fetei violate.

Citeste si: VIDEO- Un copil de 3 ani din Brașov a fost violat de mamă de la vârsta de un an. Ororile erau filmate de tată

Un copil de trei ani a fost violat de mama sa 

Un calvar de neimaginat ar fi trăit un copilaş de 3 ani din Braşov.

Băieţelul ar fi fost abuzat în mod repetat chiar de părinţii lui, încă de când avea doar un an. Abia acum a ieşit totul la iveală, când tatăl, care este în divorţ cu mama, a mers la poliţie şi a mărturisit ororile. Cei doi au fost arestaţi preventiv. 

Citeste si: Un profesor a fost trimis în judecată după ce ar fi agresat sexual mai multe eleve timp de patru ani

În spatele imaginii de părinți iubitori, s-ar fi ascuns porniri bolnave care l-au transformat pe copilașul de doar 3 ani în victimă sigură. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si