De departe cazul morții afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner a pus pe jar autoritățile! Însă, înainte de a fi depistați adevărații ucigași, un tânăr din Dolj ar fi fost confundat de oamenii legii.

Detalii incredibile povestite de Laurențiu Lăcătușu

Acum, la aproape 4 luni de la incident, Laurențiu Lăcătușu vrea să i se facă dreptate! De asemenea, acesta a făcut plângere la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara pentru loviri și alte violențe, rele tratamente și tortură psihică.

El a scris în respectivul document cum jandarmii l-ar fi bătut, amenințat și dus într-o pădure, potrivit Gândul.ro. Totodată, a făcut plângere și la IPJ Dolj.

„În timp ce eram culcat la pământ, mi s-au aplicat foarte multe lovituri de picioare și, de asemenea, am fost lovit cu pumnii peste gură. Fac precizarea că a început să-mi curgă sânge din gură, eram foarte speriat și mă durea foarte tare tot corpul de la loviturile primite. (…) În urma loviturilor primite, mi-au sărit pantofii și ciorapii din picioare. (…) După ce soția m-a șters de sânge și m-a încălțat, am fost ridicat și încătușat și dus la Segarcea. (…)”, a povestit individul.

Declarații tânăr confundat criminal Kreiner

El este Laurențiu Lăcătușu.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: „Avem inimile zdrobite de durere". Un medic reputat din Oradea, victima unui accident mortal

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tot atunci, lui i s-ar fi cerut ceasurile furate, însă el habar nu avea despre ce era vorba. În momentul agresiunii, el ar fi fost înconjurat de 15-20 de persoane, care au coborât din mașini civile, această scenă derulându-se în fața soției și copiilor.

„De la Craiova, am fost luat de către jandarmi și dus într-o pădure, cred că din Vâlcea. Atunci nu realizam unde mă aflu, fiind zăpăcit de frică și de bătaie.

În pădure, am fost preluat de mascați, aceștia mi-au dat jos cătușele și mi-au pus altele. Când au pus mâna pe mine, m-au avertizat că mascații bat rău, așa că mai bine să povestesc tot ce am făcut”, a mai relatat Laurențiu Lăcătușu în plângere.

În urma celor întâmplate, Laurențiu Lăcătușu și-a scos certificat medico-legal, din care rezultă că a fost agresat fizic, el având nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.

Ce se întâmplă cu dosarul în cazul morții lui Adrian Kreiner?

Marian Cristian Minae, unul dintre cei trei bărbați acuzați că l-ar fi ucis și jefuit pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, va fi adus în țară luna aceasta, din Marea Britanie, el fiind prins în Irlanda de Nord. Liderul grupului, Cosmin Costinel Zuleam, este încă în libertate.

„Noi aşteptam ca după termenul din 8 martie, acordat de judecătorii din UK, să se decidă predarea acestuia şi în cel mai scurt timp, o saptămână, maxim două, să se decidă predarea acestuia”, a spus prim procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Criminali Adrian Kreiner

El este Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Atac violent în Ilfov! Un bărbat a intrat cu maşina în plin în mai multe persoane. De la ce a pornit scandalul?

Jaful în casa afaceristului a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, anul trecut. Din păcate, acesta a încetat din viață o zi mai târziu, la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si