Anchetatorii l-au ridicat din trafic, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, pe Laurențiu Lăcătușu, despre care se bănuia că ar avea legătură cu moartea afaceristului Adrian Kreiner.

Nu au existat probe pentru a demonstra legătura cu asasinarea lui Kreiner

Inițial, poliția a transmis faptul că bărbatul ar fi unul dintre cei trei asasini care l-au omorât pe Adrian Kreiner. Acesta nu a putut fi reținut.

Oamenii legii nu au găsit probe pentru a demonstra faptul că tânărul ar fi avut legătură cu asasinarea lui Kreiner. 

Laurențiu Lăcătușu, tânărul confundat de anchetatori cu ucigașul lui Adrian Kreiner  

Laurențiu Lăcătușu, tânărul confundat de anchetatori cu ucigașul lui Adrian Kreiner  

,,În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu. Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c.,  în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J.

Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. Cercetările în acest dosar continuă'', se arată în comunicatul de presă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Soacra lui Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner a făcut mărturisiri despre ginerele său: ”Să omoare un om nu îl credeam în stare”

Laurențiu Lăcătușu trăiește un coșmar

În urma acestei situații, Laurențiu Lăcătușu este abordat de persoane necunoscute oriunde merge. Acesta este arătat cu degetul sau este întrebat cu privire la acest eveniment. Laurențiu declară faptul că se simte stânjenit de această situație, el fiind recunoscut de cei din jur:  „Uite-l pe băiatul de la televizor!”.

„Am fost în piața nouă din Craiova și oamenii strigau după mine prin piață «Uitați-l pe băiatul de la televizor!». Mi-e și rușine să merg pe drum că strigă oamenii după mine. Într-o zi, a oprit o mașină lângă mine și persoanele din mașină m-au întrebat cum s-a întâmplat totul. Îmi era o rușine de-mi cădeau ochii din cap. Cum este posibil așa ceva?”, a declarat pentru Gândul, Laurențiu Lăcătușu.

Mai mult decât atât, situația nu este una bună nici la locul de muncă. Ceilalți colegi fac glume pe seama lui:

„Am fost la lucru și colegii m-au întrebat, râzând, «Ce faci, mă, criminalule?»”, a declarat Laurențiu Lăcătușu.

Citește și: 'Pușcărie', unul dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a contestat mandatul de arestare preventivă

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În acest caz, bărbatul a luat legătura cu un avocat. Acesta se ocupă de demersurile necesare pentru ca oamenii vinovați de această confuzie să dea socoteală în instanță. 

„Urmează să mai completăm niște acte și să ne sfătuim ce vom face mai departe”, a mai spus bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si