Apar noi detalii halucinante în cazul accidentului de lângă Timișoara. Tânărul de 19 ani care a provocat tragedia se apără și spune că nu are nici măcar o parte din vină pentru producerea accidentului.

Băiatul primise cadou mașina de la părinții săi cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului și spune că își dorește mai mult decât orice altceva să se facă dreptate. Tânărul povestește că a ieșit din mașină imediat după impact pentru a o căuta pe Moni, care a fost aruncată din vehicul în momentul impactului.

accident timisoara, tanara ucisa, tragedie

Moni a zburat din mașină în momentul impactului. 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mai mult decât atât, șoferul mai spune că el purta centura de siguranță, însă Moni ar fi refuzat să o pună, în ciuda faptului că el i-a solicitat acest lucru. În continuare, tânărul spune că de vină pentru toată tragedia este un alt șofer, care a circulat din sens opus cu fază lungă și cu viteză. În acel moment, având la rândul său viteză, băiatul de 19 ani nu ar mai fi putut controla mașina, care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori.

 

„Îmi aduc aminte că am ieşit din maşină şi am căutat-o pe Moni şi nu am găsit-o. Am găsit-o după cinci minute pe câmp, la 100 de metri de maşină. Sunt nevinovat. Am şi martori. Mi-a tăiat calea şi a plecat, nici nu a oprit. Aveam centura de siguranță. Am şi urmă aici cum am ţinut centura. Ea nu avea. I-am zis să o pună înainte să plecăm, dar a zis că nu suportă.

Nu aveam viteză, aveam 115-120 maxim”, a mărturisit şoferul de 19 ani, care a provocat tragicul accident de lângă Timişoara, notează antena3.ro.

Citește și: Tragedie în Capitală! O femeie și-a pierdut viața după ce a fost acroșată de un autoturism, la intersecția a două bulevarde

Între timp, familia tinerei de 17 ani nu poate să-și revină din șocul cauzat de pierderea fulgerătoare a lui Moni. Toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o urmează să o conducă joi pe ultimul drum, în localitatea bunicilor săi.

accident timisoara, tanara ucisa, tragedie

Tânăra urmează să fie condusă pe ultimul drum. 

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si