Andreea, studenta de 21 de ani din Timișoara, ar fi fost ucisă cu 60 de lovituri de cuțit. Raportul IML a scos la iveală detalii cumplite și rănile fatale de pe trupul neînsuflețit al fetei.

Tânăra s-a zbătut până în ultima clipă peentru viața ei, însă nu a avut nicio șansă în fața unui atac sălbatic cu două cuțite. Medicii legiști au precizat în raport că trupul fetei era aproape decapitat.

Citește și: "Eram sigur că ceva nu e în regulă". Tatăl Andreei, studenta din Timișoara ucisă cu cruzime de iubitul ei, face dezvăluiri despre ultimele clipe ale tinerei

Mărturia terifiantă a lui Mirel în fața procurorilor

Tânărul, student la Medicină și la Teologie, și-a recunoscut fapta și a dat detalii magistraților cu privire la crima pe care a comis-o.

El a povestit cum a decurs totul în fața anchetatorilor, menționând că a recurs la gestul extrem în momentul în care Andreea i-a dat vestea că vrea să rupă relația.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva.

Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor, conform Acces Direct.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mirel Dragomir susține că a luat două cuțite din bucătărie, s-a întors în dormitor și a trecut la fapta odioasă. S-a tăiat singur pe față, când Andreea l-a lovit peste mână. Apoi, a început s-o lovească.

Andreea, studenta la Medicină, și ucigașul ei 

c

[Sursa foto: Facebook]

”A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai spus studentul la Teologie.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Mirel și Andreea? Verișoara tinerei, declarație sfâșietoare după moartea studentei: ”Nu pot să accept situația”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andreea (21 de ani), studenta de la Facultatea de Medicină din Timişoara, a fost atacată cu sălbăticie de Mirel (23 de ani), cu aproape 60 de lovituri de cuţit în zona gâtului şi alte trei în abdomen, spun anchetatorii.

Moartea Andreei a îndurerat o țară întreagă. Mirel Dragomir se afla în arest preventiv.

Moartea Andreei a îndurerat o țară întreagă. Mirel Dragomir se afla în arest preventiv.

Moartea Andreei a îndurerat o țară întreagă

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si