Un sofer din judetul Vaslui a fost impuscat in cap, joi dupa-amiaza, de catre un politist. Agentul il oprise in trafic pentru ca era cercetat in mai multe dosare penale pe linie rutiera. Desi barbatul a fost supus manevrelor de resuscitare de catre echipajele medicale sosite la fata locului, acesta nu a mai putut fi salvat.

Potrivit informatiilor aparute in presa locala, politistul a fost nevoit sa foloseasca arma din dotare pentru ca tanarul s-a opus arestarii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Martorii spun ca tanarul s-a urcat la volanul unei masini, desi avea permisul de conducere suspendat. In momentul in care politistul i-a facut semn sa opreasca, acesta a oprit masina, a abandonat-o si a fugit. ]n acel moment, a fost impuscat in cap de politist.

La fata locului au ajuns imediat Politia, Jandarmeria si Ambulanta. Tanarul a fost preluat de o Ambulanta Smurd si urmeaza sa fie transportat cu elicopterul la Iasi.

In aceste momente se fac cercetari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si