Bărbatul de 30 de ani a fost prins în Republica Moldova, după ce a împușcat, în noaptea de 1 spre 2 februarie, un bărbat în fața unui bloc din Alexandru cel Bun, Iași. Cei doi erau împlicați în mai multe afaceri din Italia, iar conflictul a fost o reglare de conturi.

Citește și: Cine este individul care a împușcat un bărbat la Iași. Medicii sunt rezervati cu privire la starea pacientului

"Prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonţ la nivelul regiunii cervicale anterioare. Pacientul era conştient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenţia corpului străin la nivelul pleurei şi s-a intervenit în Urgenţă, s-a efectuat stabilizarea pacientului", a declarat prof. dr. Dana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Citește și: O ambulanță în care se afla o pacientă a fost izbită de un autoturism

Cine este individul care a împușcat un bărbat la Iași. Medicii sunt rezervati cu privire la starea pacientului

Un individ înarmat și periculos a împușcat un bărbat care se afla în fața blocului, în Iași. Omul este liber și de negăsi, dar este dat în urmărire generală. Polițiștii au aflat cine este bărbatul care a tras cu arma la Iași. Localnicul a fost condamnat de mai multe ori în Italia pentru infracțiuni violente. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un român a fost înjunghiat de fiul de 19 ani al fostei sale partenere

Bărbatul se afla într-o mașină, moment în care a tras asupra victimei sale care se afla în fața blocului. La cazierul acestuia apare și utilizarea de arme violente, iar acum i se adaugă acuzația de tentativă de omor.

"Ieri, 1 februarie, în jurul orei 21,30, poliţiştii Secţiei   nr. 1 Poliţie Iaşi   au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat pe o stradă din municipiul Iaşi. Bărbatul a fost transportat la spital", se arată într-o informare transmisă de IPJ Iaşi.
Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași, a declarat că bărbatul a fost împușcat în zona cervicală și s-a prezentat singur la camera de gardă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Noi detalii în cazul actorului Alec Baldwin! Protagonistul ar fi vorbit la telefon în timpul antrenamentului cu arme

„În dispeceratul SMURD a ajuns un apel pentru un bărbat de 40 de ani împușcat în regiunea gâtului, SMURD-ul a plecat la această intervenție, dar pacientul a ales să meargă cu o mașină privată.

A ajuns direct în Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului „Sf. Spiridon”, prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonț la nivelul regiunii cervicale anterioare, deci la nivelul gâtului. Aceasta era penetrantă în torace, pacientul era conștient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenția corpului străin la nivelul pleurei.",  adaugă medicii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si