Echipajele de pompieri și scafandri care au reluat căutările, luni, au găsit cadavrul la o adâncime de 4 metri și la 500 de metri aval față de plaja Gostinu.

Citeste si: Doi tineri de 17 și 21 de ani au căzut într-o baltă de patru metri

Tânărul a dispărut în apele Dunării în timp ce se afla la scăldat, cu mai mulţi prieteni, duminică după-amiază.

Unul dintre cei care îl însoţeau şi care a fost pe punctul de a se îneca a fost salvat de către persoane aflate cu o barcă, în zonă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un copil român, de doar 6 ani, s-a înecat pe o plajă din Spania. Era în apă cu mama și fratele său

Un copil de șase ani s-a înecat pe o plajă din Spania

Un copil român, în vârstă de doar 6 ani, s-a stins din viață, sâmbătă, înecat în zona digului plajei Canet d'en Berenguer, comunitatea autonomă Valenciană din Spania.

Scafandrii Gărzii Civile au recuperat trupul neînsuflețit al acestuia cinci ore mai târziu.

Tragedia s-a produs în momentul în care băiețelul se afla în apă și făcea baie împreună cu fratele mai mare și cu mama sa. Această zonă este semnalizată cu scăldatul interzis, printre alte motive, din cauza curenților puternici.

Citeste si: VIDEO- Tatăl care și-a aruncat copiii în râul din Bacău este de negăsit. Anchetatorii au o nouă ipoteză

La un moment dat, în jurul orei 15:30, toți membrii familiei au căzut într-o groapă sub apă de câțiva metri, în același timp. Românca a reușit să scape de curenții puternici și a ieșit la suprafață împreună cu fiul ei cel mare. După ce l-a căutat pe celălalt băiețelul în vârstă de șase ani și nu l-a putut vedea, mama a anunțat serviciile de urgență.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si