Zeci de persoane au venit astazi sa il conduca pe ultimul drum pe George Gudana, tanarul de 27 de ani, care a decis sa isi incheie socotelile cu viata intr-un mod tragic. Alaturi de parinti si de frate, si fosta iubita a lui George a venit astazi sa isi ia ramas-bun de la tanarul fotbalist. Cei doi se despartisera in urma cu 2 saptamani, iar acesta ar putea fi motivul care l-a determinat pe tanar sa isi ia viata.

La picioarele lui, in sicriu, a fost asezata o minge de fotbal, scrie Monitorul de Vrancea.

George implinise in luna martie 27 de ani si era un baiat cuminte si respectuos. Vineri noaptea, in jurul orei 22.00, el a postat pe contul sau de Facebook un mesaj lung, in care isi destainuia trairile si se plangea de singuratate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

"Realizez cat sunt de singur abia acum cand simt ca sufletul imi plange intr-o disperare surda, iar langa mine nu e nimeni sa ma stranga in brate, sa-mi spuna o vorba care sa-mi alunge tristetea, cineva care sa zugraveasca pe chipul meu macar un zambet fals... Si am pornit singur pe acest drum al singuratatii intunecat de ceata. Iar uneori imi dau seama ca nu am cui sa-i spun durerea ce o am in sufletul meu.

Nu.. nu e cineva, nu e nimeni de partea mea. Oare pe ce drumuri sa mai apuc, Nu stiu Doamne unde sa ma mai duc sa ma ascund. Pentru ca as vrea de tot sa ma ascund. Sa stau singur, ca vreau sa plang. Imi analizez viata si imi dau seama ca in mare parte sunt vinovat de tot ceea ce mi se intampla, poate ca intr-un fel e felul vietii de a-mi cere o plata pentru toate greselile pe care le-am facut.. iar eu nu mai pot schimba nimic, poate doar sa-mi accept destinul asa cum e fara sa schimb nimic.

Dar uneori imi doresc sa schimb totul, sa pot spera intr-un nou inceput, intr-o dragoste impartasita, dar frica ca mereu ma voi intoarce de unde am plecat, ca nu voi gasi, poate, nici un strop din fericirea pe care cred ca o merit, imi frange aripile, imi curma visele.. Tot ce imi ramane este doar un vis, dar cand ma gandesc la acel vis, zambesc trist, pentru ca visul meu este lipsit de speranta", a scris el pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si