Close sidebar
Close sidebar

Tanarul scos de scafandri dintr-un lac din judetul Ilfov, transportat cu manevre de resuscitare in curs la Spitalul "Bagdasar Arseni"

Tanarul de aproximativ 18 ani scos de catre scafandri, duminica seara, din apele unui lac din satul Sintesti, comuna ilfoveana Vidra, a fost transportat cu manevre de resuscitare in curs la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Capitala, dupa ce echipa medicala trimisa in zona a inceput la fata locului aceste manevre.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti- Ilfov, Adrian Marin, duminica seara, specialistii ISU au fost solicitati sa intervina pentru scoaterea unui tanar de aproximativ 18 ani din apele unui lac artificial din satul Sintesti, comuna ilfoveana Vidra.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mai multi scafandri au inceput cautarile in lac, iar dupa aproximativ o ora si jumatate tanarul a fost scos din apa.

Echipa medicala trimisa la fata locului a inceput manevrele de resuscitare.

Ulterior, potrivit aceleiasi surse, tanarul a fost transportat cu manevre de resuscitare in curs la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Capitala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI