Close sidebar
Close sidebar

Focar de coronavirus la Țăndărei: Se cere carantinarea orașului

Orasul Tandarei, din judetul Ialomita, a devenit focar de infectie cu noul coronavirus. Prefectul judetului solicita carantinarea totala a orasului!

A.M.S.,

tandarei coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Astfel, prefectul judetului, Tonita Manea, a cerut carantinarea totala a orasului, dupa modelul Sucevei. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat joi solicitarea Directiei de Sanatate Publica ca orasul Tandarei sa intre in carantina, propunerea fiind transmisa Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care urmeaza sa dea o decizie in acest sens.

    In acest moment, zeci de echipaje de politie se indreapta catre acest oras.

    Citeste si: Testul a ieșit pozitiv! Miroslav Giuchici, infectat cu coronavirus

    Hotararea de a cere carantinarea orasului a fost luata pentru ca aici au fost confirmate 37 de cazuri de infectare cu coronavirus. De asemenea, sute de persoane se afla in carantina, iar aproape 2.500 sunt in autoizolare la domiciliu, fiind monitorizate, conform Agerpres.

    tandarei coronavirus

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Totodata, s-au si inregistrat patru decese intr-un singur cartier: Strachina. In total, pana acum, in Ialomita au murit 6 persoane.

    "Avem 4 persoane decedate cu legatura epidemiologica stabilita de catre DSP. Fac mentiunea ca am solicitat de fiecare data Directiei de Sanatate Publica sa-mi spuna care e situatia in Tandarei, avand in vedere ca e o localitate cu cetateni care au revenit in tara la momentul acesta, intr-un flux continuu.

    Citeste si: România, la control! Suceava este cel mai afectat județ de noul coronavirus! Care este situația cadrelor medicale de acolo

    Totusi, inregistram aceste decese, ceea ce inseamna ca cetatenii din Tandarei nu au respectat masurile legale impuse de autoritati, stabilindu-se prin aceste anchete ca au avut contact direct", a declarat prefectul de Ialomita, Tonita Manea, pentru Gura Ialomitei.

    Citeste si: Coronavirus se transmite prin vorbire și prin respirație! Ce spun cercetătorii din America

    Conform Rador, peste 800 de rromi din Tandarei s-au intors in ultima luna din Anglia, Spania sau Germania si au transmis noul coronavirus in comunitate. Abia acum, ei sunt paziti de Armata, ca sa nu iasa din case.

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI