Taner Ölmez, protagonistul noii producții turcești “Doctorul Minune”, cel care interpreteaza extraordinar pe Ali Vefa, tânărul cu autism care devine chirurg strălucit, a facut făcut o mărturiisire neașteptată fanilor săi, prin intermediul presei locale. Taner a uimit atunci când, întrebat fiind de către jurnaliștii turci, despre rolul său aparte din serial a marturisit că nu suportă să vadă sânge.

Citeste si: €?Doctorul-minune”, nou serial la Kanal D

“Da, nu suport să văd sânge. Spre exemplu, am cumpărat un cuțit nou, și m-am tăiat la deget, din greșeală, cu el. În acel moment, m-am aruncat la pământ, știind că voi leșina la vederea sângelui. I-am spus prietenei mele: Adu orice dulce!. Nu am putut interveni asupra rănii decât după ce am mâncat ceva cu mult zahar”,  a mărturisit Taner pentru publicația www.hurriyet.com.tr.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

"Doctorul Minune", de miercuri până vineri de la ora 20:00 la Kanal D

În serialul fenomen “Doctorul Minune”, Taner Ölmez devine dr. Ali Vefa care lucrează ca resident chirurg într-un spital din Istanbul. Ali, născut într-un oraș de provincie, a crescut în orfelinat, el fiind abandonat de către părinții săi, la scurt timp după naștere.

S-a născut cu probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu „sindromul savantului”, o formă rară de autism. Ali dovedește ca are abilități ieșite din comun și o inteligența peste medie care-l vor face să strălucească în orice context. Termină cu brio Facultatea de Medicină si devine unul dintre cei mai apreciați asistenți chirurgi turci.

Citeste si: Radu și Nadia schimb de replici acide: Ce se întâmplă între cei doi?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si