Close sidebar
Close sidebar

Tanti Floarea are 79 de ani si urca in fiecare zi pe munte, printre troiene! Batrana strabate aproape 6 kilometri zilnic pentru a-si hrani vaca dupa urma careia se intretine!

In Romania traiesc zeci de mii de batrani care se lupta zi de zi cu boala si conditiile vitrege. In timp ce altii nu duc lipsa de nimic, batrani ca tanti Floarea lupta sa supravietuiasca!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Probabil ca nimeni n-ar fi stiut de tanti Floarea daca unul dintre consateni nu ar fi filmat-o si nu ar fi postat videoclipul pe retelele de socializare. Chiar daca nu vedem videoclipuri pe Facebook insa, nu inseamna ca astfel de oameni nu exista. Asta este realitatea cruda cu care se confrunta tot mai multi batrani din Romania, izolati in sate indepartate si uitati de copii si de nepoti.

"Aceasta batranica se numeste Gogorita Floarea, e nascuta in anul 1939,locuieste in com. Nistoresti, jud. Vrancea. A avut un fiu care a murit, in prezent are o sora care e casatorita in satul Podul lui Traila.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Casa bunicutei este in afara comunei,undeva intr-o zona limitrofa, mai exact in punctul zis Dadaoasa, la vreo 5-6 km departare de drumul auto. Ea parcurge in fiecare dimineata ruta podul lui Traila-Dadaoasa pentru a-si hrani vacuta dupa urma caruia se intretine.

Casuta de la deal unde are si vacuta este buna de locuit dar neavand lemne este nevoita sa plece de acolo si sa doarma la surioara ei.
Imaginati-va un batran de 79 de ani sa mearga zilnic dus-intors peste 12 km, mai ales pe un drum introienit de munte. Si unui om in floarea varstei ii este greu!

DUMNEZEU SA II AJUTE!", este mesajul postat de barbatul care a filmat-o pe batrana.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI