România, Georgia, Iordania și Tunisia intră pe harta roșie pentru germani. Toate persoanele care vin din aceste ţări vor trebui să intre în carantină obligatorie până la un test negativ de coronavirus.
Pe lângă cele patru țări menționate anterior, o serie de regiuni ale altor țări au fost, de asemenea, adăugate pe lista de carantină, inclusiv din Bulgaria, Croația, Olanda, Lituania, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

România intră treptat în carantină 

Citeste si: Raed Arafat despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: "Oamenii ăștia, credeți-mă, nu țin nici 1% la binele lor"

Comuna Cuca din judeţul Galaţi a intrat în carantină joi, la ora 5.00.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este permisă deplasarea pentru aprovizionare cu marfă a operatorilor economici de pe raza comunei carantinate în intervalul orar 06.00-22.00 pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, însoţită după caz, de copie a certificatului de înregistrare fiscală, adeverinţă de la angajator (în situaţia în care nu efectuează administratorul societăţii comerciale deplasarea) şi respectiv de documente justificative de achiziţie/transport.

Citeste si: Revine starea de urgență în România? Klaus Iohannis dă răspunsul: "Cu cât introducem restricțiile mai repede..."

Este interzisă intrarea în comuna carantinată a operatorilor economici ce desfăşoară activităţi de curierat şi care livrează/preiau comenzi la/de la cetăţenii unităţii administrativ teritorială carantinate; în acest caz, predarea-preluarea coletelor se va efectua în zonele unde sunt amplasate filtrele structurilor Ministerului Afacerilor Interne; excepţie fac doar operatorii economici mai sus-specificaţi, aflaţi în tranzit; Administratorii sau deţinătorii spaţiilor comerciale din zona de carantină vor asigura triajul observaţional, măsurarea temperaturii şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru persoanele care intră/ies din spaţiul comercial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si