Pentru prima oară în ultimele 10 luni de pandemie, în Israel, numărul morților a rămas neschimbat în față de ziua precedentă, la 6.346. Ultima dată în care nu au existat noi decese a fost 29 iunie, când nivelul de morbiditate a scăzut în urma valului iniţial de coronavirus.

Ministerul Sănătății din Israel a anunțat că din cele 35.027 de teste efectuate joi, au fost înregistrate 129 de cazuri noi, ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 0,4 la sută.

Țara a înregistrat 837.870 de infecții confirmate de când a început pandemia.

Numărul infecțiilor active a scăzut în continuare la 1.897, cu 160 de pacienți aflați în stare gravă, inclusiv 97 pe ventilatoare, scrie Times of Israel.

Citeste si: Ședință crucială pentru prelungirea restricțiilor în Capitală

Precedenta zi în care nu au existat noi decese a fost 29 iunie 2020, iar Ministerul Sănătății a declarat că din cele 35.027 de teste efectuate joi, au fost înregistrate 129 de noi cazuri, o rată de test pozitivă de 0,4 la sută.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Israel s-au înregistrat 837.870 de infecții cu Coronavirus de la debutul pandemiei. Numărul infecțiilor active a scăzut la 1.897, cu 160 de pacienți aflați în stare gravă, inclusiv 97 pe ventilatoare. De asemenea, Israelul a înregistrat o scădere accentuată a mortalității zilnice și a ratelor de infecție, de când pandemia a atins apogeul la sfârșitul lunii ianuarie, pe măsura avansului rapid al campaniei de vaccinare.

58% dintre cetățenii israelieni s-au vaccinat anti-COVID

Israelul a înregistrat o scădere accentuată a mortalității zilnice și a ratelor de infecție de când pandemia a atins apogeul la sfârșitul lunii ianuarie, pe măsură ce țara avansează cu impulsul său de vaccinare lider mondial.

Joi, Israelul a depășit pragul de peste 5 milioane de persoane care au fost imunizate împotriva COVID-19, adică aproximativ 58% din populație.

Citeste si: Câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore?! Anunțul oficial

Adolescenții din Israel vor fi și ei imunizați cu serul Pfizer

Israelul se pregătește pentru începerea vaccinării adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani cu serul de la Pfizer-BioNTech, deoarece acest ser reprezintă un adevărat succes pentru istraelieni. Momentan Israelul nu se poate începe vaccinarea copiilor până nu primește acceptul din partea Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente.

Serul Pfizer va fi administrat și adolescenților[Sursa foto: PixaBay]

Restricțiile din Israel au fost anulate treptat

Pe măsură ce infecțiile cu coronavirus au scăzut, Israelul a anulat restricțiile asupra vieții publice, inclusiv obligația de a purta măști de protecție în aer liber.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si