Ministrul Sănătății de la Sofia a inspectat marţi un centru de vaccinare din Malevo împreună cu premierul Boiko Borisov. El a admis că mai sunt de reglementat o serie de probleme organizatorice, cum ar fi redistribuirea dozelor între centre, adăugând că acest lucru se explică prin cererea ridicată de vaccinare.

" Am reuşit să-i convingem pe oameni să asculte vocea ştiinţei şi nu pe cea a pseudoautorităţilor care răspândesc minciuni",

a explicat ministrul Sănătății.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, anunț despre dozele de vaccin recepționate de România

Bulgaria, aproape de imunitatea de turmă?

Kostadin Anghelov a recunoscut, pe de altă parte, că asigurarea de vaccinuri pentru toţi medicii generalişti este problematică şi a menţionat că guvernul bulgar negociază accelerarea livrărilor cu AstraZeneca.

Planul de redeschidere a restaurantelor la 1 martie rămâne neschimbat, a mai spus ministrul bulgar al sănătăţii, conform Agerpres.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Angela Merkel are un plan pentru a ridica restricțiile din Germania

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a propus un plan ce constă în trei etape, pentru ridicarea restricţiilor, legate de intensificărea activităţii de testare la COVID-19, a declarat şefa executivului de la Berlin într-o reuniune a conducerii CDU.

Angela Merkel vrea să redeschidă părţi ale societăţii începând cu extinderea numărului de contacte personale, urmată de şcoli şi colegii vocaţionale şi, în a treia fază, de activităţi sportive, restaurante şi cultură, potrivit participanţilor la reuniune.

Germania a extins până la data de 7 martie restricţiile pentru limitarea răspândirii COVID-19, dar şcolile elementare şi creşele din 10 landuri au început reluarea activităţii, iar saloanele de cosmetică se vor redeschide săptămâna viitoare.

Citeste si:  Cum se simte acum femeia care a suferit prima reacție severă post-vaccin, de tip anafilactic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si