De asemenea, s-au înregistrat 178 de decese.

Potrivit Reuters, bilanţul total al infectărilor a ajuns în Germania la 775,556, iar cel al deceselor la 12,378.

Vineri, Germania a înregistrat 23,542 de infectări, cel mai mare număr de cazuri raportat de o ţară europeană pentru 24 de ore, de la începutul pandemiei.

Citeste si: Prefectura Sibiu a publicat modelul declaraţiei pe propria răspundere necesară pe durata carantinei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Doua povesti inedite despre cum poti salva un sat, pastrand ce-i autentic, sau despre cum il poti distruge, imitand, la "Asta-i Romania", duminica, 15 noiembrie, de la 14:30, la Kanal D!

Peste 207.000 de oameni au murit în anul 2019 din cauza rujeolei

Anul trecut au murit peste 207.000 de oameni din cauza ruleolei. În condiţiile în care nivelul de imunizare a coborât sub nivelul critic de 95% necesar pentru protejarea comunitară, numărul infecţiilor a crescut anul trecut în toate regiunile unde este prezentă OMS la cel mai ridicat nivel după 1996.

”Aceste date dau un semnal clar că nu reuşim să protejăm copiii de rujeolă în fiecare regiune a lumii”, a afirmat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-un comunicat.

Creşterea numărului de cazuri fatale de rujeolă înseamnă că numărul deceselor a urcat cu aproape 50% din 2016. Așadar, raportul, coordonat în colaborare cu Centrul pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor din SUA, citează eşecul colectiv de a imuniza la timp şi în totalitate copiii cu două doze de vaccin pentru rujeolă ca fiind principala cauză a creşterii numărului de decese.

Citeste si: Spitalele militare din țară vor prelua mai mulți pacienți COVID-19

Citeste si: Mutația coronavirusului din Danemarca. Autoritățile din România iau o decizie radicală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si