Close sidebar
Close sidebar

Țara în care se câștigă 6000 de euro pe lună își deschide porțile pentru români

Unul dintre cele mai bogate state europene, unde deja trăiesc circa 30.000 de români, a anunţat că, din luna mai 2019, îşi va deschide larg porţile pentru românii care vor să muncească, eliminând toate restricţiile existente.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Concret, începând cu sfârşitul lunii mai 2019, Elveţia va elimina toate restricţiile pentru cetăţenii români care vor să muncească acolo, renunţând la o clauză de salvgardare care este activă din momentul aderării României la UE.

Elveția își deschide porțile pentru români

Conform Acordului din 1999 dintre Confederaţia Elveţiană şi Uniunea Europeană privind libera circulaţie a persoanelor (ALCP), aplicabil României şi Bulgariei de la 1 iunie 2009, accesul cetăţenilor români şi bulgari pe piaţa muncii elveţiene s-a făcut în limita unor cote stabilite pe o perioadă de 7 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Salariul mediu în Elveţia este de 5.500 – 6.000 de euro, în funcţie de industrie, ajungând la 10.000 de franci elveţieni în industria farmaceutică şi 9.000 de franci elveţieni în asigurări, IT, servicii financiare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI