La inceput se curata zarzavturi. Pestele eviscerat se da prin masina de tocat. Ciorba se prepara la tuci, unde se pune zarzavatul ras, peste care se adauga o fiertura de crap, somn sau caras. Perisoarele din peste contin carne, paine, un pic de gris, ou, sare si putine mirodenii. Perisoarele se fac chiar deasupra supei in clocot.

Pe jarul ramas se intinde gratarul pentru peste, uns cu sare, cimbru si putin piper.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar la desert, va propunem o reteta de covrigi de ou musceleni, mancati doar in zi de sarbatoare.

Covrigii se oparesc in apa clocotita, apoi vor fi asezati direct pe vatra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si