Close sidebar
Close sidebar

"Tara-n bucate": Namaiesti, locul unde gasiti cea mai buna ciorba de perisoare din peste si celebrii covrigi de ou musceleni

George Mihai a ajuns la cea mai de traditie pastravarie din tara, la Namaiesti, din judetul Arges. Gospodinele de aici pregateasc ciorba de perisoare din peste si covrigi de ou musceleni. ##VIDEO9862##

,


DISTRIBUIE
acest articol

La inceput se curata zarzavturi. Pestele eviscerat se da prin masina de tocat. Ciorba se prepara la tuci, unde se pune zarzavatul ras, peste care se adauga o fiertura de crap, somn sau caras. Perisoarele din peste contin carne, paine, un pic de gris, ou, sare si putine mirodenii. Perisoarele se fac chiar deasupra supei in clocot.

Pe jarul ramas se intinde gratarul pentru peste, uns cu sare, cimbru si putin piper.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iar la desert, va propunem o reteta de covrigi de ou musceleni, mancati doar in zi de sarbatoare.

Covrigii se oparesc in apa clocotita, apoi vor fi asezati direct pe vatra.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI