Close sidebar
Close sidebar

Tara-n bucate: Valea Muresului, locul unde oamenii inca isi mai pastreaza traditiile

George Mihai a ajuns in Valea Muresului si ne prezinta cat de frumoasa este aceasta zona si, evident, cat de bine se mananca.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Un nou ajutor financiar pentru copiii cu dizabilități! Aceștia vor primi o plată unică a alocației sociale. Despre ce sumă este vorba- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro

Citeste si: Cine l-a votat pe Călin Georgescu. Profilul alegătorilor: Cei mai mulți au vârsta între 18 și 24 de ani- antena3.ro

Ceaunul este comoara cea mai scumpa a celor care locuiesc in aceasta zona. El este folosita la prepararea aproape a tuturor bunatatilor.

Un ardelean i-a aratat lui George Mihai cum se face la ceaun o tocana de iepure cu legume. Evident, un ingredient care nu a lipsit de pe masa a fost slaninuta, iar ca bautura n-a lipsit nici vinarsul.


In timp ce ei faceau mancarea, tinerii au jucat o hora, au facut o sezatoare si au cantat cantece patriotice.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI