Dam o raita prin Bucuresti si oriunde ne aruncam ochii vedem  masini  care au preturi pornind de la cateva zeci de mii de euro. Cel putin! Zone precum Pipera si Dorobanti sunt campioane la capitolul autoturisme de lux.

Datele de la Directia de Inmatriculari confirma apetitul romanilor pentru lux!

Numarul masinilor de lux din Romania a crescut cu 23 la suta fata de situatia din 2015.

Vorbim de 750 de modele de la numai 3 producatori care au ca preturi de pornire sume cu multe zerouri in coada.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Producatori precum Porsche, Bentley, Jaguar sau Maserati vand in fiecare an masini clinetilor din tara noastra.

In total, pe drumurile din Romania circula cam 200 de modele de Ferrari, 50 de Lamborghini si 60 de Rolls Royce-uri. Cea mai scumpa masina din tara noastra este un model asemanator cu acesta… Valoarea lui? 1 milion de euro!

Atat de bine merge piata romaneasca de lux, incat un producator de top a ales Transfagarasanul pentru a filma un clip de pormovare cu modele de sute de mii de euro!

In timp ce romanii norocosi se bucura de achizitiile de lux, ceilalti se plang de lipsuri cat casa. Mai ales in ce priveste infrastructura!

In 2013 a fost instituita o taxa de lux pe ambracatiuni, bijuterii si masini puternice. S-a renuntat insa la aceasta supra-acciza! Asadar, cine isi permite, are cale libera spre investitii in masini care mai de care mai puternie. Doar drumurile ca in palma le lipsesc…


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si