Unii opteaza sa aiba chiar si valet personal sau bucatar si sunt luati de la aeroport cu elicopterul. La targul de turism exista insa si oferte de numai 20 de euro pentru un sejur in strainatate.

Turismul exotic sau de aventura primeaza in optiunile noastre. Numai ca pentru asta e nevoie de un buget serios. Unii dintre noi isi permit si extravagante de a face un ocol in jurul lumii, exact ca in romanul lui Jules Vernes.

Peste ocean, una dintre extravagante este inotul intr-un lac special amenajat din insula Hawai, alaturi de porci. In Malta, lanturile hoteliere propun inclusiv apartamentele prezidentiale pentru cazare.

Citeste si: Tăriceanu: Gestul preşedintelui de a trimite bugetul la CCR este total inoportun şi nejustificat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un alt roman a cheltuit pentru luna de miere cam cat ar fi dat pentru o garsoniera in Bucuresti, dar a plecat in Seychelles, Mauritius si Maldive.

Si taramul Asiatic reprezinta un punct de interes pentru turistul roman. Frumoasa Japonie inca impresioneaza prin festivalul ciresilor si legendele samurailor.

Cireasa de pe tort este probabil o vacanta exclusivista in Dubai si Maldive, al carei pret pleaca de la 5 zeroruri.

Turistii s-au bucurat de zboruri la bussines class si transfer cu elicopterul.

Citeste si: Doi fii ai lui ”El Chapo”, inculpaţi în SUA de trafic de droguri

Indiferent ca doresc sa fie singuri pe o insula in Maldive sau vor sa locuiasca langa bastinasi, cert este ca romanul isi doreste excentricitati pentru o vacanta ideala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si