Close sidebar
Close sidebar

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide vineri: Programul evenimentelor

„West Side Christmas Market”, parcul de Crăciun din Drunul Taberei se va se deschide pentru vizitatori, pe 25 noiembrie în București, în Parcul Drumul Taberei. Iată care este programul evenimentelor!

Alina Raducu,

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide vineri: Programul evenimentelor

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parcul tematic de Crăciun va fi deschis de pe 25 noiembrie până în data de 27 decembrie. Atât bucureștenii, cât și vizitatorii din alte orașe sunt așteptați cu o mulțime de surprize cu tematica celor mai frumoase sărbători de Crăciun. „West Side Christmas Market” nu va fi doar un simplu parc tematic de Crăciun, acesta vine cu un concept nou. Organizatorii și-au propus ca anul acesta, să transforme locul în cel mai mare Târg de Crăciun din Capitală. 

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide vineri, 25 noiembrie 2022

Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”, organizat de UNTOLD Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București se va deschide vineri, 25 noiembrie, de la ora 18:00, în Parcul Drumul Taberei.

„Ceea ce ne-am propus în acest an, probabil, este o premieră pentru România. Ne-am propus să facem un târg de Crăciun la un standard foarte înalt şi care să nu ne coste nimic pe noi ca Primărie. (…) Este un proiect ce se autofinanţează, (…) va fi un târg de Crăciun pe care ni-l dorim la nişte standarde precum cele de tradiţie din afară”, a

anunţat, vineri, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Românii care merg la târgul de Crăciun vor fi nevoiți să scoată din buzunare sume mai mari de bani anul acesta. Cât costă un pahar de vin și o porție de mâncare?

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide vineri: Programul evenimentelor

[Sursa foto: PixaBay]

El a mai menționat că a doua ediţie a „West Side Christmas Market” se va desfăşura în perimetrul lacului din Parcul Drumul Taberei, care este secat.

Și Edy Chereji, cofondator Untold Universe, a anunțat că peste 70 de comercianţi vor fi prezenţi la târg în zona de mâncare, băuturi, decoraţiuni.

„De asemenea, vor fi activităţi de divertisment, începând cu roata carusel, (…) spectacole în care să-i implicăm în special pe cei mici.

Decoraţiunile pe care o să le avem în perimetrul târgului nostru vor fi unele spectaculoase. Vom avea (…) cea mai mare perdea de lumini din România”, a mai declarat Chereji.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Chereji a mai anunțat că echipa de creaţie a Untold Universe a conceput o poveste specială prin care încearcă să prezinte cum se organizează un târg de Crăciun, printre personaje se numără și patru elfi.

Conform acestuia, târgul va fi deschis, zilnic, până la ora 22:00, în timpul săptămânii, iar pe 30 noiembrie, 1 decembrie şi în weekend până la ora 23:00.

Citește și: Nicușor Dan a vizitat Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Cu ce impresie a rămas primarul Capitalei

Accesul la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei va fi gratuit.

Programul evenimentelor la „West Side Christmas Market” 2022

Astfel, până pe data de 27 decembrie vor avea loc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, și spectacole de lumini, “activități și experiențe magice”, care se vor desfășura pe suprafața cuvei lacului secat.

Tot la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei va fi montată o roată înaltă de 33 de metri, de unde va putea fi admirat tot parcul de la înălțime, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de suprafață de 660 de metri pătrați vor transforma evenimentul anului din București în cea mai atractivă zonă inclusiv pentru copii.

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide vineri: Programul evenimentelor

[Sursa foto: PixaBay]

La Târgul de Crăciun, vor mai amenajate peste 60 de căsuțe, frumos aranjate, unde participanții vor fi întâmpinați cu fel de fel de bunătăți, dar și obiecte hand-made, cadouri ce vor putea fi cumpărate pentru cei dragi și puse sub bradul de Crăciun.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Când se deschid târgurile de Crăciun în 2022 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov?

Mia mult, potrivit comunicatului emis de organizatori, tot parcul va fi împodobit cu becuri de Crăciun.

Și pe lângă patinoarul și caruselul din parcul tematic, vizitatorii pot găsi și o căsuță poștală specială unde pot lăsa scrisoarea pentru Moș Crăciun. În ajunul Crăciunului, se va organiza o extragere, iar câștigătorului i se va îndeplini dorința.

Însă, una dintre marile surprize pe care organizatorii le-au pregătit pentru această ediție va fi perdeaua de lumini care va îmbrăca podul suspendat din parcul Drumul Taberei. Perdeaua de lumini va fi cea mai mare perdea decorativă din România, cu o lungime de peste 100 m, fiind suspendată la o înălțime de până la 50 m. În realizarea acestei instalații luminoase, organizatorii lucrează cu o companie internațională care operează astfel de instalații în Asia, Țările Nordice și SUA.

Întreg programul artistic va fi anunțat în perioada următoare, de către organizatorii târgului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI