Tăriceanu a folosit cuvinte dure la adresa președintelui Klaus Iohannis, numindu-l ”președintele prompter”: ”Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Preşedintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu uşoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la şmenurile guvernanţilor care fură fără ruşine la achiziţiile materialelor sanitare?”.

Când va trece de Senat Legea carantinei

Tăriceanu susține că legea privind carantina va trece de Senat ”doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români”:

Citeste si: România este inclusă de autorităţile belgiene în zona portocalie, din cauza COVID-19

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români. Când nu politrucii vor hotărî internarea forţată sau confiscarea bunurilor celor suspectaţi de infectare cu coronavirus. Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toţi în infractori aşa cum încercaţi voi să ne faceţi să credem!”

Klaus Iohannis a criticat dur PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur marţi, PSD, declarându-se siderat de modul în care social-democraţii reacţionează în Parlament în cazul legii carantinei, ceea ce în opinia sa dovedeşte cinism exagerat. Conform preşedintelui, tergiversarea legii poate costa viaţa a sute de români.

Citeste si: Klaus Iohannis: „Sunt siderat de felul în care PSD a reacționat în Parlament”- LIVE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si