Tariceanu a avertizat ca daca vom continua in acest fel „vom ajunge sa ne plangem in pumni”.

"Regret faptul ca firmele româneşti sunt tinta institutiilor din administratia româneasca, care îi controleaza de dimineata pâna seara, ii considera corupti, nenorociti, frauda şi aşa mai departe pe când, pe cei cu capital strain vad ca sunt bine mersi, işi vad de treaba in continuare. Nu se poate sa continuam in acest fel, o sa ajungem sa ne plângem in pumni!", a declarat, luni, preşedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, potrivit Mediafax.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai mult, Tariceanu a mai spus ca e nevoie sa sprijinim capitalul autohton, precizand ca tarile din apropierea României, precum Polonia, Cehia sau Slovacia au inteles deja cât de importanta este sprijinirea acestora.

"Indemnul meu este: va rog, acordati atentie capitalului autohton. Haideti sa gasim modalitati sa sprijinim capitalul autohton", a afirmat preşedintele Senatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si