Close sidebar
Close sidebar

Tariceanu, avertisment legat de firmele romanesti: ":Va rog, acordati atentie capitalului autohton. Daca continuam in acest fel, o sa ajungem sa plangem in pumni"

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca firmele romanesti sunt tinta institutiilor din administratia romaneasca, fiind supuse unor controale continue, in timp ce cele cu capital strain „isi vad de treaba in continuare”.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tariceanu a avertizat ca daca vom continua in acest fel „vom ajunge sa ne plangem in pumni”.

"Regret faptul ca firmele româneşti sunt tinta institutiilor din administratia româneasca, care îi controleaza de dimineata pâna seara, ii considera corupti, nenorociti, frauda şi aşa mai departe pe când, pe cei cu capital strain vad ca sunt bine mersi, işi vad de treaba in continuare. Nu se poate sa continuam in acest fel, o sa ajungem sa ne plângem in pumni!", a declarat, luni, preşedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, potrivit Mediafax.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai mult, Tariceanu a mai spus ca e nevoie sa sprijinim capitalul autohton, precizand ca tarile din apropierea României, precum Polonia, Cehia sau Slovacia au inteles deja cât de importanta este sprijinirea acestora.

"Indemnul meu este: va rog, acordati atentie capitalului autohton. Haideti sa gasim modalitati sa sprijinim capitalul autohton", a afirmat preşedintele Senatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI