„Ştiu, o să fiu pus la colţ de oamenii sistemului, de politrucii Guvernului, de analiştii care îşi iau soldele de la pădure, de toţi neaveniţii care nu au creat un loc de muncă şi nu au plătit o chenzină în viaţa lor, dar realitatea este cea pe care v-o spun: mărirea pensiilor cu 40% poate fi una dintre cheile relansării noastre.

Citeste si: Lia Olguţa Vasilescu: PSD va depune moţiune de cenzură

Ştiu că orice om politic care, în această clipă, susţine mărirea pensiilor cu 40%, conform legii, este considerat un sinucigaş politic. Cine să aibă curajul să facă o asemenea propunere când aproape jumătate de milion de concetăţeni ai noştri şi-au pierdut locurile de muncă şi încă pe atâţia s-au întors din străinătate?”, afirmă Călin Popescu Tăriceanu, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Cîţu: Pesiile vor creşte de la 1 septembrie

Fostul președinte al Senatului spune că susține o abordare „pro piaţă, care să nu facă din mărirea pensiilor cea mai mare catastrofă care ni se poate întâmpla, ci o reală oportunitate”.

Sursa: digi24.ro

Citeste si: Ce pensie are Mirabela Dauer: "Nu e normal, dar nu am ce face"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si