Mai intai, Autoritatea de Reglementare a anuntat ca taxa pe lacomie de 2 la suta se va reflecta in factura de energie electrica, apoi, Guvernul anunta ca in sectorul energetic se vor amana efectele controversatei ordonante 114 pentru cel putin un an. 

Ne confruntam cu o contradictie la nivel inalt: ordonanta 114 care impune o taxa de 2% pe cifra de afaceri ar fi urmat sa se aplice si companiilor din sectorul energetic.

Insa, Dorel Visan, secretar de stat in Ministerul Energiei a anuntat ca timp de 1 an se vor amana efectele taxei de lacomie in acest domeniu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

E curios de urmarit si piata gazelor, pentru ca aceasi taxa de 2% pe cifra de afaceri este prevazuta si pentru distribuitorii de gaze, deci e posibil sa ne asteptam ca si pretul gazelor sa creasca.

Asteptam totusi, data de 1 martie, cand vom putea urmari tarifele finale reglementate de ANRE si, de asemenea, o reactie si din partea Ministerului Energiei privind efectele ordonantei 114 vis a vis de sectorul energetic in facturile celor peste 8 milioane de consumatori casnici.

Deocamdata atat de aici, la revedere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si