De joi, compania TAROM va suspenda cursele regulate către și dinspre Tel Aviv. Totodată, operatorul anunță că va rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului pentru a gestiona criza.

TAROM suspendă temporar cursele regulate către Tel Aviv

”Începând de mâine, 12 octombrie 2023, TAROM continuă să opereze frecvenţe speciale către şi dinspre Tel-Aviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE.

TAROM rămâne în strânsă legătură cu autorităţile statului în gestionarea situaţiei actuale. O precizare importantă este că, în contextul actual, TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către şi dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe”, anunță compania.

TAROM subliniază că este una dintre puţinele companii care nu au întrerupt până în prezent operarea pe Tel-Aviv. Și asta datorită mobilizării piloţilor şi echipajelor sale, susține compania.

TAROM suspendă temporar cursele regulate către Tel Aviv

TAROM suspendă temporar cursele regulate către Tel Aviv

[Sursa foto: TAROM - Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Raed Arafat, declarații în urma atacurilor din Israel. ,,Nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greșit, este inuman''

Curse suplimentare cu regim special

Între 7-10 octombrie 2023, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel Aviv- Otopeni. Cursele suplimentare au un regim special şi tarife preferenţiale care acoperă numai cheltuielile de operare.

”Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor şi piloţilor TAROM cărora compania le mulţumeşte public pentru modul profesionist în care abordează această situaţie complexă”, precizează TAROM.

Curse suplimentare cu regim special

Curse suplimentare cu regim special

[Sursa foto: TAROM - Facebook]

Citește și: Ziua 5 război Israel-Hamas: Un cetățean din Republica Moldova a murit în atacurile din Israel. Bilanțul morților a ajuns la 1.200 de persoane

1.800 de cetăţeni români au fost repatriaţi cu curse TAROM

Potrivit MAE, aproximativ 1.800 de cetăţeni români au fost repatriaţi cu curse TAROM sau ale unor companii private, de la începutul crizei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si