Un bărbat de 50 de ani, tatăl a 12 copii, a murit în timp ce încerca să întoarcă microbuzul cu care urma să-i aducă pe cei mici de la școală.
Autoturismul l-a lovit în plin.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea școlii spre care se îndrepta, moment în care a fost lovit în plin de o mașină care venea din spate.

Citeste si: Un copil de un an a fost călcat de mașină în curtea casei

Autobuzul s-a rostogolit

„Am văzut buzul lovit din curte, că eram exact în curte. Buzul de aici a venit rostogolind până acolo.”, spune un bărbat.

„Din nefericire şi în ciuda eforturilor depuse de salvatori timp de zeci de minute, medicul aflat la faţa locului a fost nevoit să declare decesul.” , adaugă Maior Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Citeste si: Accident cumplit pe DN 5. Două persoane au murit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Îmi omoară soţul nevinovat. Nu e beat, nu consumă nimic, rămân băieţii, am 12 băieţi. Numai ce a ajuns la şcoală. Noroc că nu a luat băieţii, dacă îi şi lua, omora şi băieţii.", adaugă soția victimei.

Tânărul de 26 de ani era băut când se urcase la volan, iar aparatul etilotestului a arătat o alcoolemie de 0,59 la mie.

Un copil de un an a fost călcat de mașina familiei

Clipe de groază au avut loc marți după-amiaza în localitatea Voitinel din Suceava. Un copil în vârstă de un an a fost călcat cu mașina de mătușa sa chiar în curtea casei.

Femeia în vârstă de 32 de ani  se află în curtea verișoarei sale  după ce s-a întors cu cei mici de la grădiniță.

Potrivit informațiilor, pe bancă din spate a mașinii se află  o fetiță care îl ținea în brațe pe fratele ei mai mic.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si