Un bebeluș a fost strivit în somn de tatăl său. El a ajuns în stare gravă la spital, în urmă cu o lună de zile. Tatăl minorului a mărturisit că a fost doar un accident, însă achetatorii îl acuză de altceva. Individul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore.

Citeste si: VIDEO -Bebelușul mort la botez, concluzie șocantă a medicilor legiști

După incidentul care a avut loc în comuna gălățeană Ghidigeni, bebelușul s-a ales cu numeroase leziuni în zona craniană și a ajuns în stare gravă la spital. Tatăl a afirmat că l-a strivit pe micuț în somn, din greșeală, dar anchetatorii au decis să deschidă un dosar penal de tentativă de omor.

Citeste si: Caz șocant: un bebeluș în stare gravă după ce a fost lovit în somn de tatăl lui

Copilul se află în stare gravă și acum

În urma cercetărilor și după finalizarea expertizei medicilor legiști, anchetatori au considerat că varianta bărbatului nu reflectă ceea ce s-a întâmplat în realitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Şocant: Un copil de 2 ani a fost ucis de către mama sa. Femeia a susţinut că ar fi căzut din pat

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 06.06.2021, a unui inculpat, pentru comiterea, în formă agravată, a tentativei la infracţiunea de omor,(...)

Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada 07.05-09.05.2021, inculpatul a aplicat lovituri cu mijloace contondente unui membru de familie, minor, şi a cauzat un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrală – intraventriculară, interemisferic, hematom subdural bilateral, fracturi craniene biparietale şi dehiscenţă suturi coronală şi lambdoidă, leziuni care au pus în primejdie viaţa acestuia", au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

tată arestat după ce a strivit un bebeluș în somn
Bebeluș strivit în somn.[Sursa foto: PixaBay]

Bebelușul a fost transferat de la Spitalul de Copii din Galați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, fiind în continuare în stare gravă.

Citeste si: O mamă eroină a născut zece copii în aceeași zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si