Desi tatal i-a ucis fiinta pe care o iubea cel mai mult pe lume, Jo Greene nu a incetat sa isi iubeasca tatal, care a fost condamnat la inchisoare pe viata.

Cu cateva zile inainte de Craciun, Alex Robinson a fost ucis chiar de catre bunicul din partea mamei, care fusese extrenat recent dintr-o clinica de  psihiatrie.


"Tata stia ca lui Alex ii este frica de apa si mi-e frica sa ma gandesc cat de ingrozitor a fost pentru baietelul meu sa moara in acest fel", a declarat, cu lacrimi in ochi, mama lui Alex, care si-ar dori ca sentimentele de dragoste pentru tatal sau sa dispara.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"I-am spus ca niciodata nu o sa-l pot ierta. Cum as putea? Mi-a luat fiul, fiinta pe care o iubeam cel mai mult pe lumea asta", a mai spus Jo Greene.
Intr-un interviu emotionant, Jo si mama sa, Andrea au declarat ca Alex ar fi putut fi si acum in viata, daca medicii l-ar fi tratat corespunzator de tatal sau, care suferea de tulburare bipolara.

Ele cred ca este numai vina mediciilor care nu i-au administrat barbatului un tratament adecvat afectiunii de care suferea si care au decis sa il externeze din spital, punand in pericol viata celorlalti membrii ai familiei. Drept urmare, la cateva zile de cand a iesit din spital, barbatul si-a ucis nepotul.

Durerea lui Jo este cu atat mai mare cu cat tatal sau, pana sa se imbolnaveasca, fusese un tata si un bunic extraordinar.

El nu isi lovise niciodata fiica si nepotii, scrie Mirror. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si