Close sidebar
Close sidebar

"Tata mi-a inecat fiul in cada, dar eu il iubesc in continuare." Povestea tulburatoare a unei mame care si-a pierdut fiul cu cateva zile inainte de Craciun

Alex avea doar 9 ani cand bunicul din partea mamei l-a inecat in cada. Tragedia a avut loc cu cateva zile inainte de Craciun si a distrus o familie fericita.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi tatal i-a ucis fiinta pe care o iubea cel mai mult pe lume, Jo Greene nu a incetat sa isi iubeasca tatal, care a fost condamnat la inchisoare pe viata.

Cu cateva zile inainte de Craciun, Alex Robinson a fost ucis chiar de catre bunicul din partea mamei, care fusese extrenat recent dintr-o clinica de  psihiatrie.
"Tata stia ca lui Alex ii este frica de apa si mi-e frica sa ma gandesc cat de ingrozitor a fost pentru baietelul meu sa moara in acest fel", a declarat, cu lacrimi in ochi, mama lui Alex, care si-ar dori ca sentimentele de dragoste pentru tatal sau sa dispara.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"I-am spus ca niciodata nu o sa-l pot ierta. Cum as putea? Mi-a luat fiul, fiinta pe care o iubeam cel mai mult pe lumea asta", a mai spus Jo Greene.
Intr-un interviu emotionant, Jo si mama sa, Andrea au declarat ca Alex ar fi putut fi si acum in viata, daca medicii l-ar fi tratat corespunzator de tatal sau, care suferea de tulburare bipolara.

Ele cred ca este numai vina mediciilor care nu i-au administrat barbatului un tratament adecvat afectiunii de care suferea si care au decis sa il externeze din spital, punand in pericol viata celorlalti membrii ai familiei. Drept urmare, la cateva zile de cand a iesit din spital, barbatul si-a ucis nepotul.

Durerea lui Jo este cu atat mai mare cu cat tatal sau, pana sa se imbolnaveasca, fusese un tata si un bunic extraordinar.

El nu isi lovise niciodata fiica si nepotii, scrie Mirror. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI