Close sidebar
Close sidebar

"Tata obisnuia sa ma violeze. Cu timpul, m-am indragostit de el si am inceput sa il seduc..." Povestea tulburatoare a unei tinere pe care tatal a abuzat-o sexual de la varsta de 3 ani

Povestea tulburatoare a unei tinere pe care propriul tata a abuzat-o sexual timp de 17 ani. Cu timpul, fata a inceput sa isi priveasca tatal cu alti ochi, s-a indragostit de el si uneori chiar ea era cea care isi dorea sa intretina relatii intime cu barbatul.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea socanta a fost publicata in cartea "Incest Diary", iar autoarea si-a dorit sa isi pastreze anonimatul. In cartea, ea apovestit experienta traumatizanta care o va urmari toata viata. Inca de la varsta de 3 ani, autoarea cartii a fost abuzata sexual de propriul tata.

"Tata este secretul meu. El ma viola. Dar cel mai ascuns secret este faptul ca uneori chiar imi placea. Uneori eu il doream si il seduceam", povesteste tanara.
La inceput, fetita era ingrozita de tatal ei, pe care il considera un om bolnav si rau. Dar, in timp, aceste abuzuri au inceput sa i se para firesti si chiar sa ii faca placere sa intretina relatii intime cu propriul tata.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

"Cand aveam 8 ani, ne-am mutat intr-o casa noua. Am crezut ca dormitorul matrimonial va fi pentru mine si tatal meu, iar mama va sta intr-o alata camera.

Am inceput sa o urasc pe mama pentru ca tata intretinea relatii sexuale si cu ea", povesteste tanara in cartea sa.

"Cand aveam 10 ani, parintii mei s-au despartit, dar relatia dintre mine si tata a continuat", scrie autoarea.

Relatia bolnavicioasa dintre cei doi s-a incheiat cand tanara a implinit 20 de ani. Ea i-a reprosat tatalui sau faptul ca nu a tinut cont ca este doar un copil de trei ani si ca a violat-o.

Barbatul s-a infuriat cand fiica sa l-a acuzat de viol si i-a spus ca "Nu mai esti fiica mea. Din acest moment, tu esti ca si moarta pentru mine". 

Sursa: Mirror

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI