Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tată și fiică, găsiți morți în propria casă din Călărași

Anchetă de amploare la Călărași, acolo unde tatăl și fiica au fost găsiți morți în casă. Cei doi ar fi murit prin înjunghiere.

Diana Puiu,

Tată și fiică, găsiți morți în propria casă din Călărași

[Sursa foto: agorapress.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE 

Principalul suspect, chiriașul celor doi, a recunoscut crima. Acesta a fost reținut pentru omor deosebit de grav. Bărbatul a mai fost condamnat pentru tentativa de omor în anul 2015. Acesta a povestit tot ce s-a întâmplat și a declarat că motivul crimei ar fi fost faptul că cei doi voiau să îl dea afară din casă.

Potrivit calarasipress.ro, chiriașul ar fi fost cel care a anunțat „descoperirea”, pretinzând că așa i-a găsit. Imediat după ce i-a ucis, bărbatul a făcut curat și s-a spălat, înainte de a chema poliția. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat de 71 de ani și fiica acestuia, în vârstă de 42 de ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu mai multe leziuni provocate prin înjunghiere.

Citeste si: Un român, din Constanța, doarme cu soția moartă în casă pentru că nu are bani să o îngroape: „Deja miroase, mă cert cu vecinii”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Lucrurile din interiorul locuinței sunt răvășite și nu se cunosc informații legate de posibi agresori.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat de 41 de ani din Ilfov este cercetat pentru omor calificat, după ce și-a condus intenționat fosta soție spre moarte

Un accident grav s-a transformat într-o crimă

Un alt caz șocant s-a produs pe data de 4 aprilie. Un accident mortal, ce părea a fi întâmplător s-a transformat, de fapt, într-o crimă cu sânge rece. Un bărbat de 41 de ani din județul Ilfov a decis să își omoare fosta soție, după că aceasta a divorțat de el.

Citeste si: Un bărbat declarat mort de trei medici s-a trezit cu doar câteva ore înainte de autopsie

Cazul șocant a avut loc în București, pe Bulevardul Pipera. Bărbatul de 41 de ani era la volan împreună cu fosta soție, pe care o amenințase deseori cu moartea, spun surse din anchetă.

Citeste si: Trei români au fost găsiți morți în casă. Poliția a deschis un dosar penal

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În timp ce se certau, bărbatul a decis să între intenționat cu mașina într-o pasarelă pietonală. Dealtfel, înainte de a se urcă la volan, bărbatul ar fi luat mai multe sedative iar când s-a apropiat de pod, martorii spun că a apăsat pedala de accelerație.

Citeste si: Moarte suspectă în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 31 de ani a căzut de la etajul 6 pe scara interioară a blocului

Primii care au ajuns la locul accidentului au fost polițiștii din cadru Serviciului Rutier Ilfov. Acestora li s-a părut ciudat felul în care s-a produs accidentul, așa că i-au pus mai multe întrebări șoferului până la sosirea ambulanței. Ucigașul le-a spus, inițial, că a fost vorba de o șicanare în trafic, dar ulterior ar fi mărturisit crima.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI