Tragedie fără margini pentru o familie din Buzău. O zi la scăldat s-a terminat tragic pentru un tată și fiica sa, care au murit subit în apele râului Buzău.

Omul se afla cu cei doi copii pe marginea răului Buzău, unde adâncimea apei depășește patru metri. Acolo, fata ar fi insistat să intre în apă și, în cele din urmă, a făcut-o. A fost urmată și de fratele său mai mic.

Citește și: Grătarul cu prietenii s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat a fost găsit mort în apele Prutului, după ore întregi de căutări. "El a intrat şi s-a dus mai în adânc..."

Înecați în apele râului Buzău

Înecați în apele râului Buzău

Și-a salvat fiul, dar el și fiica au murit

Doar că, la un moment dat, cei doi minori au dat semne că se îneacă, fapt ce l-a făcut pe tatăl lor să le vină în ajutor.

Omul a sărit în apă, a reușit să își scoată băiatul la mal, dar, din nefericire, în încercarea de a-și salva și fiica de 14 ani, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost și el înghițit de apă.

"Se vedeau un cap şi o mână şi după nu s-a mai văzut. Şi după au strigat toţi: Se îneacă, se îneacă, a venit lumea pe aici şi a sunat un prieten la salvare", povesteşte un băiat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

În urma tragediei, la fața locului au ajuns imediat salvatorii, după ce martorii scenei de groază au sunat la numărul unic de urgență 112.

Pompierii și scafandrii au depus eforturi uriașe pentru a-i găsi pe cei doi în apele râului Buzău.

"După o oră și jumătate, aproximativ, au fost găsite ambele persoane", a declarat sublocotenent Robert Aioanei- locțiitor șef ISU Buzău.

După ce trupurile lor au fost scoase la mal, medicii au încercat în zadar să le supună pe victime manevrelor de resuscitare. În cele din urmă, din păcate, tatăl și fiica au fost declarați decedați.

"Am încercat să facem manevre de resuscitare, in jur de o ora, nu au răspuns pozitiv din păcate. Victimele nu au putut fi salvate...", a precizat Cristinel Corbu- asistent Ambulanță, conform buzoienii.ro.

Citeste si: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”- kfetele.ro

Citeste si: Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată la spital- radioimpuls.ro

Citeste si: Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat- antena3.ro

Citește și: Tragedie. Un student de la Oxford a sărit în râul Tamisa, de bucurie că a luat toate examenele. Ce a urmat?

Ambulanțe

Ambulanțe

A murit subit la 50 de ani

Declarat decedat a fost și un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a mers și el la scăldat pe Canalul de Irigații Nord, pe raza satului Vâlcele din comuna Ulmeni.

Omul ar fi sărit în apă și, în cădere, s-ar fi lovit la cap de una din plăcile de beton care mărginesc canalul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si