O şicanare în trafic s-a încheiat cu moartea unui pasager nevinovat. Şoferii implicaţi s-au încăierat de faţă cu poliţia, iar un om al legii şi-a gazat din greşeală un coleg.

Imaginile surprinse pe camera de bord a unui martor arată momentul devastator în care autoutilitara a fost prinsă între cele două tiruri conduse de un tată și fiul său. În dubă erau două persoane- fiul, la volan, iar pe bancheta din dreapta tatăl acestuia.


Șoferul dubei circula pe Drumul European 70 când s-a întâlnit în trafic cu cele două camioane. Le-a cerut tiristilor- prin intermediul stației- să îl lase să îi depășească, însă toată conversația a degenerat într-un conflict verbal.

Citeste si: Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri din Prahova. Unul dintre participanți a fost înjunghiat

Șoferul dubei s-a angajat în depășire și a reușit să treacă de camionul tatălui. Mergea între cele două camioane și aștepta să poată depăși din nou. La un moment dat, camionul care era în fața lui a oprit brusc, iar șoferul dubei nu a avut cum să îl evite.

ISU Teleorman: Victima de 60 de ani a decedat

Persoana aflată în duba strivită a fost grav rănită și a decedat la scurt timp după impact TIR-urilor. Șoferii scandalagii au scăpat nevătămați.

,,În accident au fost implicate trei autovehicule (două TIR-uri şi o autocamionetă), rezultând o victimă, inconştientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari şi predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgenţă la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Şoferii celor trei autovehicule nu au fost răniţi, refuzând transportarea la spital", informează ISU Teleorman. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tată și fiu teribiliști: Au strivit un șofer cu duba între TIR-uri, în Teleorman

Citeste si: VIDEO| E cod roşu în Europa din cauza exploziei fără precedent a cazurilor de infectare 

Șoferii de TIR nu au fost răniți

Incidentul ar fi avut loc din cauza unui conflict pe care șoferii l-at fi avut pe stație, din cauza unei depășiri. Bărbații aflați la volanurile celor două TIR-uri, tată și fiu, nu ar fi dorit să-l lase pe șoferul cu dubă să-i depășească. După ce a depășit primul camion, șoferul de pe TIR-ul aflat în față a frânat brusc, iar cel din spate a intrat în plin în el.

Tată și fiu teribiliști: Au strivit un șofer cu duba între TIR-uri, în Teleorman
Tată și fiu teribiliști: Au strivit un șofer cu duba între TIR-uri, în Teleorman
Tată și fiu teribiliști: Au strivit un șofer cu duba între TIR-uri, în Teleorman

Citeste si: Un șofer din Republica Moldova a făcut dezastru pe o autostradă din Grecia: 7 morți și alți 8 răniți, după o urmărire ca în filme cu poliția

La faţa locului au acționat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi două ambulanţe.

Tată și fiu teribiliști: Au strivit un șofer cu duba între TIR-uri, în Teleorman

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Dialog halucinant între un operator 112 și un sătean furios din Argeș care a fost atacat de urs: „Bă, ești prost?”

,,În acest moment pompierii au rămas la faţa locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. şi sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autorităţile competente pentru cercetări", a precizat ISU Teleorman.

Un ofițer de poliție care a încercat să-i liniștească pe șoferii implicați în accident, la scurt timp după tragedie, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-a pulverizat din greșeală cu spray lacrimogen în ochi.

Citeste si: Un instructor și-a luat elevul la bătaie în timpul orelor de condus. Incidentul a avut loc pe un drum din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si