Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Șicanare mortală în trafic. Tată și fiu au strivit o dubă între TIR-uri, în Teleorman

O șicanare în trafic s-a sfârșit cu decesul unei persoane pe drumul care leaga Alexandria de Capitală. Două tiruri - conduse de un tânăr și tatăl acestuia - au strivit o dubă în care se aflau două persoane, tot tată și fiu. În timp ce medicii se luptau să îl țină în viață pe tată- aflat pe locul din dreapta în dubă, fiul l-a luat la pumni pe unul dintre șoferii de TIR. La scene au asistat și polițiștii - care au intervenit cu sprayurile cu lacrimogen, însă în loc să țintească către agresor s-au gazat între ei. În cele din urmă pasagerul din dubă a murit.

Alexandra Costea,

[Sursa foto: ISU Teleorman]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O şicanare în trafic s-a încheiat cu moartea unui pasager nevinovat. Şoferii implicaţi s-au încăierat de faţă cu poliţia, iar un om al legii şi-a gazat din greşeală un coleg.

Imaginile surprinse pe camera de bord a unui martor arată momentul devastator în care autoutilitara a fost prinsă între cele două tiruri conduse de un tată și fiul său. În dubă erau două persoane- fiul, la volan, iar pe bancheta din dreapta tatăl acestuia.
Șoferul dubei circula pe Drumul European 70 când s-a întâlnit în trafic cu cele două camioane. Le-a cerut tiristilor- prin intermediul stației- să îl lase să îi depășească, însă toată conversația a degenerat într-un conflict verbal.

Citeste si: Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri din Prahova. Unul dintre participanți a fost înjunghiat

Șoferul dubei s-a angajat în depășire și a reușit să treacă de camionul tatălui. Mergea între cele două camioane și aștepta să poată depăși din nou. La un moment dat, camionul care era în fața lui a oprit brusc, iar șoferul dubei nu a avut cum să îl evite.

ISU Teleorman: Victima de 60 de ani a decedat

Persoana aflată în duba strivită a fost grav rănită și a decedat la scurt timp după impact TIR-urilor. Șoferii scandalagii au scăpat nevătămați.

,,În accident au fost implicate trei autovehicule (două TIR-uri şi o autocamionetă), rezultând o victimă, inconştientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari şi predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgenţă la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat.

Şoferii celor trei autovehicule nu au fost răniţi, refuzând transportarea la spital", informează ISU Teleorman. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

[Sursa foto: ISU Teleorman]

Citeste si: VIDEO| E cod roşu în Europa din cauza exploziei fără precedent a cazurilor de infectare 

Șoferii de TIR nu au fost răniți

Incidentul ar fi avut loc din cauza unui conflict pe care șoferii l-at fi avut pe stație, din cauza unei depășiri. Bărbații aflați la volanurile celor două TIR-uri, tată și fiu, nu ar fi dorit să-l lase pe șoferul cu dubă să-i depășească. După ce a depășit primul camion, șoferul de pe TIR-ul aflat în față a frânat brusc, iar cel din spate a intrat în plin în el.

[Sursa foto: ISU Teleorman]
[Sursa foto: ISU Teleorman]
[Sursa foto: ISU Teleorman]

Citeste si: Un șofer din Republica Moldova a făcut dezastru pe o autostradă din Grecia: 7 morți și alți 8 răniți, după o urmărire ca în filme cu poliția

La faţa locului au acționat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi două ambulanţe.

[Sursa foto: ISU Teleorman]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Dialog halucinant între un operator 112 și un sătean furios din Argeș care a fost atacat de urs: „Bă, ești prost?”

,,În acest moment pompierii au rămas la faţa locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. şi sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autorităţile competente pentru cercetări", a precizat ISU Teleorman.

Un ofițer de poliție care a încercat să-i liniștească pe șoferii implicați în accident, la scurt timp după tragedie, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-a pulverizat din greșeală cu spray lacrimogen în ochi.

Citeste si: Un instructor și-a luat elevul la bătaie în timpul orelor de condus. Incidentul a avut loc pe un drum din România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI