Noi detalii înfiorătoare ies la iveală după cel de-al doilea masacru din Serbia. 8 persoane au murit, iar alte 14 au fost grav rănite.

Rudele victimelor au făcut declarații cutremurătoare despre calvarul prin care au trecut, după ce un bărbat de 21 de ani a provocat o tragedie fără precedent pe raza a trei localități de lângă Belgrad.

Citește și: VIDEO- Atac armat într-o școală din Belgrad. Cel puțin 9 morți și mai mulți răniți

Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care a avut loc tragedia?

Două atacuri armate au avut loc la o zi distanță unul față de celălalt, în zona Belgradului. Un elev a ucis 9 persoane în timp ce se afla la școală, iar la o zi distanță un tânăr de 21 de ani a „continuat” masacrul, omorând 8 persoane și rănind alte 14.

Al doilea masacru ar fi început pe fondul unui conflict pe care agresorul l-ar fi avut cu câteva ore înainte de a porni haosul. El s-ar fi întâlnit în curtea școlii cu trei prieteni, printre care unul polițist, cu care s-ar fi certat. Nervos, tânărul de 21 de ani ar fi plecat acasă și ar fi furat arma tatălui său, fost colonel în armata sârbă.

Citește și: Cine este autorul masacrului de la o școală din Belgrad? Copilul de doar 13 ani a ucis pe loc 9 persoane, după ce a tras multiple focuri de armă: „Sunt un psihopat care trebuie să mă calmez”

Apoi, el s-a întors la școală și i-a omorât pe cei trei fără să clipească.

„Vă omor pe toți”

Oamenii pe care i-a omorât nu au fost singurele victime. Anchetatorii sunt de părere că agresorul ar fi avut în minte o listă clară cu cei pe care voia să îi omoare, așa cum s-a întâmplat și în cazul băiatului de 13 ani care a provocat primul masacru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Lacrimi de durere după masacrul din Belgrad. Fiica antrenorului de la SCM Zalău a murit în atacul armat de la școală

După ce le-a luat viața prietenilor săi, criminalul s-a oprit lângă un teren de fotbal, acolo unde se aflau câțiva tineri care făceau grătar. Acesta i-ar fi amenințat prima dată, scrie observatornews.ro  

Întindeți-vă pe pământ, vă omor pe toți!", le-ar fi spus.

Prima dată, băieții au crezut că totul este o glumă. Apoi, s-a dezlănțuit iadul. Criminalul i-a împușcat pe doi dintre ei, iar mai apoi pe ceilalți trei, care au încercat să fugă.

Citește și: VIDEO- Ce a spus atacatorul de la școala din Belgrad când a sunat la poliție/ ”Sunt Kosta Kecmanovic și am ucis mai mulți oameni!”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Toţi erau pe terenul de sport. În spatele copacilor este un teren de fotbal. Ei stăteau, ucigaşul a venit cu o maşină. I-a sunat să vină la un suc. Da, cu toții se cunoşteau", povestește un jurnalist sârb, potrivit sursei citate.

„Tată, vino, mor! E masacru!”

Rudele celor care și-au pierdut viețile sunt șocate. 

„La un moment dat, nepotul meu l-a sunat pe fiul meu și i-a spus: Tată, vino, mor! Vă puteți imagina... Sunt 50 de metri de la o casă la alta... Vino aici, e un masacru. Când am venit, niciunul dintre ei nu era în picioare, toți zăceau pe pământ", spune bunicul uneia dintre victime, potrivit sursei amintite.

Citește și: Un adolescent din Bosnia a amenințat că va copia atacul armat din Belgrad. Polițiștii l-au reținut

„Vorbeam la telefon şi am auzit rafală după rafală. M-am uitat pe fereastră. Nu am ieşit. Dintr-o dată, am văzut oameni care cărau răniții", sunt imaginile dureroase pe care Slobodan Nikolic, unul dintre martori, le-a rememorat cu greu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si