Ionut si-a omorat tatal pe 2 octombrie 2016. Magistratii au decis sa il condamne la aproape 10 ani de inchisoare pentru omor.

Barbatul s-a enervat ca tatal lui a refuzat sa ii dea niste bani datorati pentru ingrijirea animalelor, a luat un par si l-a lovit violent. Martorii au declarat ca Ionut si-ar fi batut cu salbaticie tatal timp de 20 de minute, scrie adevarul.ro.

"Tataie, nu imi dai banii, te omor", i-a spus el inainte sa ia parul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Minora M.D.G. a sustinut ca victima i-a spus fiului sau 'Lasa-ma in pace, nu ma mai bate', insa inculpatul i-a raspuns 'Eu te omor in seara asta si nici spitalul nu are ce sa-ti faca', dupa care a continuat sa-l loveasca", au stabilit judecatorii ieseni.

Un alt martor care a venit la fata locului a spus procurorilor ca a gasit criminalul in spatele casei, alaturi de o tanara care asistase la scenele barbare.

Cei doi erau imbratisati si se sarutau, a mai relatat martorul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si