Close sidebar
Close sidebar

Tatăl Alexandrei, apel disperat: ”Cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să știu cine e!

Tatăl Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, a ieşit, joi seara, într-o declaraţie pentru presă în faţa sediului Poliţiei din Caracal, în care a spus că are încredere că fiica sa este în viaţă şi a făcut apel la „cine a luat-o să o aducă acasă” şi va ierta tot şi şi-a exprimat încrederea în anchetatori.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Cine a luat-o să o aducă acasă. Vreau să o aducă, să o lase la o margine, nu mă mai interesează cine a făcut. Rog din tot sufletul, cei care au luat-o să o aducă acasă, nu mă interesează cine a luat-o dacă o aduce, să fie teafără”, a spus tatăl Alexandrei Măceşanu.

Citeste si: Gheorghe Dincă suferă de sindrom amnezic și are ”disfuncții cerebrale”! Fișa medicală care ar putea să-l scape de închisoare pe criminalul de la Caracal

El a spus că, după această declaraţie pentru presă, familia vrea să fie lăsată în pace, însă a ieşit pentru că s-a spus că ei, ca părinţi, nu şi-au dat silinţa şi nu le pasă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Din contră, am fost şi astăzi am căutat, şi poate vom căuta, nu ştim nici noi, suntem disperaţi, vă daţi seama", a spus tatăl Alexandrei.

Citeste si: VIDEO| Gheorghe Dincă mimează suferința ca să scape de întrebări. Expert: „Nu cred că e nebun”

El a spus că familia crede că fata este în viaţă.

"Vrem ca fata noastră şi credem că este în viaţă, vom crede tot timpul, în fiecare seară vorbim cu ea, nu la telefon, ne rugăm în fiecare seară(...) Vom crede până în ultima zi, cu ultima speranţă, Dumnezeu să o aducă acasă, să fie sănătoasă", a afirmat el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI