Close sidebar
Close sidebar

VIDEO|Tatăl biologic al fetiței arse la Arad este devastat de durere. Vine în România pentru a-și lua fiul de trei ani

Tatăl biologic al Antoniei este copleșit de durere. Bărbatul își iubea nespus fiica și a declarat că aceasta suferea de autism.

Georgiana Balaban,

Crima oribilă de la Arad.

[Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crima de la Arad a șocat o țară întreagă. Tatăl vitreg al copilei a ucis-o fără milă pentru că făcea gălăgie și voia să se joace cu el. Florin a dat-o pe copilă cu capul de pereți. După ce a ucis-o, a spălat-o și a pus-o într-un geamantan. A luat cu el două sticluțe de acetonă, pe fiul cel mic de trei ani, și s-a urcat în taxi.

Citeste si: Cadavrul unei femei a fost găsit într-o valiză la patru zile după nuntă

A coborât pe câmp, la marginea unui cimitir din Arad, a scos fetița din troller și i-a dat foc.

În acest timp, fiul vitreg al individului a stat neputincios la câțiva metri și s-a uitat la desene pe telefon. Criminalul a chemat alt taxi și a mers nepăsător acasă. Pe băiat l-a lăsat la bunici. Florin a luat geamantanul acasă și l-a spălat bine cu apă și detergent, pentru a nu lăsa urme.

Ucigașul a mărturisit că a urmărit știrile pentru a afla noutăți din anchetă, astfel să-și contureze un scenariu pentru a scăpa nevinovat.

În acest timp, partenera lui se afla de șase zile la spital pentru a naște primul lor copil împreună. Când a ajuns acasă, femeia a întrebat de minoră, însă tânărul i-a zis că este la joacă în vecini.

O rudă a familiei a văzut portretul-robot al micuței și a sunat imediat la 112 pentru a-i anunța dispariția și pentru a recunoaște chipul copilei. Atunci Florin i-a zis iubitei sale că fiica ei a căzut și s-a lovit când i-a făcut baie.

După deces a fost nevoit să scape de cadavru pentru că s-a speriat. Mama Antoniei a crezut povestea spusă de individ.

Citeste si: Crima șocantă anfetiței fără nume

După anunțul rudei copilei, poliția l-a săltat pe individ din pat, de acasă. Inițial, Florin a anunțat că a fost un accident, însă după orele petrecute în fața anchetatorilor a mărturisit totul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul acuzat că a omorât-o pe fetița de patru ani a fost surprins cum căra geamantanul cu trupul neînsuflețit al fetiței. Camerele de supraveghere din jurul blocului au surprins totul. Între timp, informațiile din referatul procurorilor șochează pe toată lumea. Individul de 23 de ani care ar fi trebuit să aibă grijă de copilă a ucis-o chiar în ziua în care concubina îi năștea primul fiu.

Autopsia a scos la iveală faptul că fetița a murit după ce a fost lovită puternic la cap.

Fratele Antoniei, în vârstă de trei ani, a luat parte la reconstituirea crimei

Astăzi a avut loc reconstituirea crimei de la Arad. Băiețelul de 3 ani, fratele fetei ucise, a asistat la moartea surorii sale.

Ucigașul Antoniei- fetița de patru ani.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Criminaliștii au refăcut filmul tragediei de la Arad din momentul în care criminalul a ucis-o pe fetiță, până în momentul în care a decis să ascundă cadavrul. Crima a fost reconstituită pas cu pas.

Sunt patru zile în care fetița a dispărut pur și simplu de acasă, până când trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit la marginea cimitirului Arad. Totul a început miercuri, 27 octombrie 2021, ziua în care se presupune că tatăl vitreg a ucis-o în casă, în apartamentul în care era și fratele copilei, în vârstă de 3 ani.

În aceeași zi, bărbatul ar fi transportat-o pe fetiță la marginea cimitirului Arad, unde ar fi incendiat-o și ar fi abandonat cadavrul acolo.

Pe data de 30 octombrie 2021, trupul neînsuflețit a fost găsit de către un trecător, a fost alertată Poliția și au început cercetările.

Luni, 1 noiembrie, 2021, anchetatorii au făcut public portretul robot al fetiței dar și alte detalii pentru identificare.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO&FOTO| Criminaliștii au întocmit portretul robot al fetiței incendiate din Arad. Noi detalii șocante descoperite de anchetatori

Tatăl biologic al Antoniei vine să-și ia fiul de trei ani

Tatăl Antoniei este devastat de durere. Omul este plecat în Olanda și vrea să vină să câștige custodia copilului de trei ani. „Sunt copleșit de durere. Anul trecut în noiembrie, a ars copiii. Au fost la Paris, fata a stat în spital la Paris. S-a rugat de mine, i-am dat procură. A cunoscut un băiat, a venit a luat-o din România. I-am dat procură sa plece cu copiii, cu marea ei iubire. În noiembrie m-a sunat că s-au ars fata cu băiatul cu mâncare de cartofi.”, a declarat Daniel Oancea- tatăl fetiței ucise.

Antonia suferea de autism. La începutul lunii septembrie mama ei devenise asistent personal pentru ea. Primea un salariu lunar de aproximativ 2.000 de lei.

Conform anchetatorilor, bărbatul își va petrece restul vieții în închisoare. El este acuzat de crimă și de profanare de morminte. Minorul de trei ani a asistat la întreaga crimă și cel mai probabil va rămâne marcat toată viața.

Citeste si: Lacrimi și durere după moartea Antoniei, fetița ucisă cu sânge rece, iar mai apoi incendiată de tatăl vitreg: ”Odihnă veșnică, suflet drag”

VIDEO- Declarațiile lui Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței ucise: „Nu știu încă în ce lume sunt...”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI