Un sucevean care și-aexploatat cei cinci copii prin muncă, timp de 16 ani, a fost trimis în judecată. Aceștia erau puși să muncească la o fermă de măgari și le era interzis să meargă la școală.

Citește și: Caz șocant! Un bărbat și-a vândut traficanților de carne vie fiica și soția pentru a scăpa de datorii

Bărbatul a fost trimis în judecată

"Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane în formă continuată, prevăzute de art. 210 alin. (1) lit. a) și b) C. p. raportat la art. 182 lit. a) C. p., cu aplicarea art. 35 alin. (1) C. p. (5 infracțiuni) și relele tratamente aplicate minorului prevăzute de art. 197 alin. (1) din Codul penal (4 infracțiuni)”, anunță DIICOT.

Citește și: Patru persoane din Constanța au fost reținute, după ce au obligat opt minori să cerșească. Gruparea infracțională acționa în stațiunile de pe litoral

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Astfel, copiii erau treziți în fiecare zi, indiferent de anotimp sau de temperaturile înregistrate, la orele patru sau cinci dimineața și erau forțați, prin recurgerea la acte de agresive fizică și psihică, să muncească în gospodăria proprie până la orele 22:00 – 23:00. Totodată, în calitate de părinte, inculpatul le-a interzis copiilor să se implice în activități adecvate cu prietenii, activități recreative specifice vârstei, să frecventeze sau să continue cursurile școlare, măsuri și tratamente care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a minorilor.

Persoanele vătămate au fost exploatate în această modalitate încă de la împlinirea vârstei de 8 sau 9 ani, inculpatul profitând de poziția de autoritate pe care o deținea și de imposibilitatea minorilor de a se apăra sau de a-și exprima voința”, potrivit comunicatului de presă.

Patru persoane din Constanța au fost reținute, după ce au obligat opt minori să cerșească. Gruparea infracțională acționa în stațiunile de pe litoral

Patru persoane, dintr-o grupare infracțională, din județul Constanța au fost reținute, după ce au obligat mai mulți minori să cerșească. 

Patru persoane din  județul Constanța   au fost reținute de procurori, după ce au obligat opt minori să cerșească, aceștia având vârste cuprinse între 6 și 15 ani. 

Gruparea infracțională acționa în Mangalia, Neptun, Jupiter și Venus.

Citește și:  Profesor de fizică din Teleorman, reținut pentru agresiune sexuală în şcoală. Victimele sale: două eleve, de 13 și 15 ani

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si