Close sidebar
Close sidebar

Tatăl criminal care și-a ucis copilul, în vârstă de 8 ani, condamnat pe viață?! Detalii din anchetă

Tatăl criminal, din Cluj, care și-a ucis băiatul ar putea fi condamnat pe viață. El și-a ucis copilul, în vârstă de 8 ani, apoi i-a lăsat trupul în mașina pe care a părăsit-o la marginea unei șosele.

Georgiana Balaban,

Tatăl criminal și micuțul [Sursa foto: observator.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul din Cluj care și-a omorât copilul a încercat apoi să se sinucidă. Ungurul a fost trimis în judecată și riscă să fie condamnat la închisoare pe viață. El a fost descoperit de oamenii legii, la 12 ore distanță, după ce au găsit trupul fiului său.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie în modalitatea omorului calificat.

Procurorii au cerut în rechizitoriu închisoare pe viață, pentru tatăl copilului. Procurorii susțin că în sarcina inculpatului s-a reţinut că în noaptea de 25 iulie 2020, după o prealabilă activitate de premeditare, și-a înjunghiat fiul de 8 ani cu un cuțit care i-a provocat decesul.

Criminalul a fost încătușat de autorități la trei zile distanță, în zona localității Filea de Jos, comuna Ciurila. Bărbatul a mărturisit totul, iar procurorii cer acum închisoare pe viață pentru el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Crima de la Giurgiu: Presupusul criminal-proxenet a comis o tâlhărie, acum 5 ani! În loc de închisoare, judecătorii l-au trimis la un curs de educație civică!

Citeste si: VIDEO- Crimă înfiorătoare. Femeie ucisă și incendiată

Tatăl criminal a încercat apoi să se sinucidă, însă, fără rezultat

„Urmărirea penală s-a desfăşurat faţă de inculpatul arestat preventiv începând cu data de 29.07.2020, acesta recunoscând procurorilor săvârşirea faptei. În cursul urmăririi penale s-a stabilit că după comiterea crimei faţă de fiul său, inculpatul a încercat să îşi suprime viaţa. În cuprinsul rechizitoriului, procurorii au propus pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se

arată în comunicatul citat de Mediafax.

Copilul, de 8 ani, a fost dat dispărut de către mamă. Takacs Gyorgy nu mai fusese văzut de trei zile. Polițiștii l-au descoperit apoi pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita.

Mama copilului a anunțat că nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său. Părinții lui Takacs Gyorgy erau divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria.

Copilul, de 8 ani, ucis de propriul tată. [Sursa foto: observator.ro]

Takacs Gyorgy se afla la tatăl lui din luna iulie, iar într-o seară femeia l-a cerut înapoi pe fiul său. Bărbatul i-a transmis mamei că este mult prea târziu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI