Faiq Bolkiah este considerat drept cel mai bogat fotbalist din lume- iar tatăl său, fratele sultanului din Brunei, și-a făcut o reputație bizară în ultimele decenii, potrivit Daily Star.

Citește și: VIDEO. Vas de croazieră de lux, scufundat în "triunghiul Bermudelor" din Egipt. Clipe de coșmar pentru bogătașii de la bord

Potrivit unei cărți publicate de o femeie care a locuit la palatul său, tatăl lui Faiq Bolkiah ar fi „nebun după sex” și are un harem de 40 de femei.

Cine este prințul Jefri Bolkiah  

Prințul Jefri Bolkiah este fratele sultanului din Brunei și se spune că deține un harem de 40 de femei la palatul său din Brunei.

Statul Brunei sau "Domiciliul Păcii" este o țară insulară situată pe coasta insulei Borneo din Asia de Sud-Est, lângă Marea Chinei de Sud.

Citește și: Povestea care a făcut înconjurul lumii. Ce a făcut un bărbat timp de 30 de ani, cât soția lui a fost în comă

Brunei este rămășița unui puternic sultanat ce și-a recâștigat independența față de Regatul Unit pe data de 1 ianuarie 1984. 

Prințul Jefri Bolkiah

Prințul Jefri Bolkiah

[Sursa foto: Instagram]

Tatăl celui mai bogat fotbalist are 3 soții oficiale și 17 copii

Prințul Jefri Bolkiah are trei soții, 17 copii- inclusiv fostul tânăr din Chelsea Faiq- și 18 pupile adoptate.

Citește și: Bunica tatuată pe 90% din corp a dezvăluit cum arăta înainte să cheltuie 40.000 euro pe transformarea-șoc

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, el se află în permanentă recrutare de noi iubite- periodic își trimite emisarii să găsească „cele mai sexy femei” pentru haremul său.

Scriitoarea Jillian Lauren, care a publicat o carte despre perioada petrecută în haremul lui Jefri, a susținut că prințul era foarte generos cu fetele care îi plăceau "genul care te împinge să

cumperi Maserati după Maserati!"

"Some Girls: My Life in a Harem" este o carte publicată în 2010 și scrisă de Jillian Lauren, este o relatare autobiografică a experiențelor ei timp de trei ani ca una dintre tinerele „oaspeții” plătiți ai prințului Jefri Bolkiah, fratele sultanului din Brunei.

Ce se mai spune despre tatăl celui mai bogat fotbalist din lume- prințul a însărcinat un artist să creeze statui în poziții intime. El deține și un iaht numit „Sâni”.

Potrivit sursei citate, Prințul ar cheltui 30 de milioane de lire sterline pe lună pentru a-și finanța stilul de viață generos.

Sauna și cada cu hidromasaj din palatul său ar fi placată cu aur. Cu toate acestea, căderea Prințului a venit atunci când a fost acuzat de furt de guvernul Brunei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Guvernul l-a acuzat că a deturnat 14,8 miliarde de dolari în perioada în care a fost ministru de finanțe al țării, între 1986 și 1998.

Cei doi frați au avut o ceartă amară, făcându-i să nu mai vorbească ani de zile.

Prințul a negat orice faptă greșită, dar a fost de acord cu o înțelegere, a predat numeroase bunuri și apoi a părăsit țara.

Nuntă regala la sultanatul din Brunei

Nuntă regala la sultanatul din Brunei

[Sursa foto: Instagram]

Nuntă regală în Brunei după alungarea prințului 

Unde joacă cel mai bogat fotbalist din lume

Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume, s-a transferat anul trecut la echipa thailandeză Chonburi FC, după ce a eșuat negocierile cu Chelsea și Leicester în Anglia.

Nepotul în vârstă de 24 de ani al sultanului din Brunei, cu o avere de 20 miliarde euro, și-a făcut debutul în prima ligă thailandeză la începutul anului 2022, după ce a fost la un pas să ajungă în Anglia la Arsenal, Chelsea sau Leicester.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si