Close sidebar
Close sidebar

Tatal copilului ucis de mama in somn, la Craiova, a facut un gest care i-a socat pe toti cei prezenti la inmormantare

Copilul de trei ani, ucis de mama in somn, a fost condus pe ultimul drum. Toata lumea adunata a plans si s-a rugat pentru sufletul micutului.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupul neinsufletit al copilului a fost transportat la cimitir cu excavatorul din cauza ploii. Utilajul a fost decorat cu zeci de coroane, iar in sicriu tatal copilului a aranjat toate jucariile preferate ale acestuia. Toti cei prezenti au plans in hohote.

Oamenii care o cunosteau pe mama criminala arunca vina asupra medicilor, care nu ar fi anuntat familia cu privire la starea grava a femeii.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"A avut, se pare, o depresie. Vom face o expertiza medico legala psihiatrica pentru a stabili daca a avut discernamant. I s-a parut ca este diavolul. Este retinuta. Urmeaza sa se faca propunere de arestare preventiva”, a declarat Magdalena Badescu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, potrivit Mediafax.

Femeia a fost transportata la Jilava pentru expertiza psihiatrica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI