Tatăl din Chiajna, care şi-a ţinut fiica de cinci ani ostatică şi a ameninţat că va arunca în aer trei butelii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Antena 3 CNN.

Acesta a fost acuzat, mai exact de lipsire de libertate, amenințare și violență în familie. Astfel, bărbatul îşi va petrece următoarele zile după gratii, chiar dacă avocata sa a făcut recurs. 

Cum au aflat polițiștii de gestul șocant

Suspectul s-a predat, seara trecută, după ce l-a primit în casă pe un tânăr, cunoscut ca fiind liderul unei grupări interlope din Chiajna, dar şi pe avocata sa. Cei doi au stat de vorbă cu acesta şi l-au convins să renunţe la gestul său extrem după 28 de ore în care negociatorii Poliţiei au încercat să îl convingă să nu îi facă rău fetiţei, conform sursei citate.

Polițiștii au aflat de gestul șocant, după ce bărbatul a făcut un live pe Facebook, amenințând că va arunca locuința în aer. Pe imagini se puteau observat 3 butelii, amplasate chiar în mijlocul casei, în timp ce fetița de 5 ani era în casă cu acesta, pe soția sa lovind-o și alungând-o din casă.

Citește și: Trei oameni au fost tăiați într-un apartament din Baia Mare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Pe tine nu te ia, dacă te ia pe tine, ne ia pe amândoi. Da?   Mergem acolo lângă tataie",   au fost cuvintele halucinante ale tatălui.

Abia după negocieri ore în șir cu oamenii legii, dar și cu o avocată cu care a fost de acord să vorbească, bărbatul a cedat și a ieșit din casă împreună

cu fiica sa. Avocata care a intrat în imobil pentru a ajuta la detensionarea situaţiei a declarat, la ieşire, că fetiţa i-ar fi povestit că mama ei l-a atacat pe tată cu un cuţit şi că era să fie ea însăşi rănită. Bărbatul a reuşit să ia femeii cuţitul, iar aceasta şi-ar fi atacat soţul cu un scaun, conform informațiilor Observator. 

"În urma activităţilor derulate în cadrul operaţiunii, nici fetiţa, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări. Scopul misiunii a fost îndeplinit", a trasmis Poliția Română, la finalul misiunii.

Acum, autoritățile au decis ca pentru o perioadă fetița să locuiască alături de mătușa și bunica sa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si